Aktivitetstæpper

Lad din baby lege trygt på et fint aktivitetstæppe eller legetæppe, hvor sanser og motorisk udvikling bliver stimuleret med spændende og farverigt legetøj. Find det aktivitetstæppe, der passer netop dit barn, i vores store udvalg.
63 resultater.

Sjove og stimulerende aktivitetstæpper til baby

Aktivitetstæpper er perfekte til at stimulere og underholde de mindste børn. Her får din baby en tryg lille oase, hvor den kan trille frit rundt og ligge og hygge sig med alt det spændende babylegetøj. Aktivitetstæppet kan bruges som en skøn pause fra at bære hud-mod-hud eller på armen. For en stund har du mulighed for at lave ting der kræver lidt ekstra opmærksomhed og frie hænder. Samtidig kan din baby selv bestemme om den vil kigge ud, lege eller bare ligge og slappe af!

Det bedste ved legetæpper er, at de altid har en masse spændende legetøj til din baby. Alt det lækre babylegetøj i forskellige former, lyde og farver er designet til at stimulere barnets sanser og udvikle både sensoriske og motoriske evner - på dit barnets vilkår.

 

Find det perfekte aktivitetstæppe på jollyroom.dk

Her hos Jollyroom ser vi i al beskedenhed, os selv som en del af den moderne børnefamilie. Det er en ambition, som specielt manifesterer sig i vores brede vareudvalg med alt til babyer og børn. Du kan vælge mellem en masse aktivitetstæpper i både fantasifulde og farverige samt minimalistiske nedtonede designs, så de passer ind i ethvert børnehjem. Vi har også et hav af praktiske tæpper til baby med aftagelige aktivitetsstativer og medfølgende babylegetøj, som kan bruges i lang tid. Og selvfølgelig er det fra varemærker, du kan stole på. Find det rette aktivitetstæppe fra Lamaze, Skip Hop Sebra, Done by Deer, Rätt Start og mange flere.

Er der mere I mangler? Tag et kig forbi vores afdeling med babyudstyr, eller se på vores smarte kravlegårde, uroer med musik, praktiske sutteflasker og lækre babytæpper og legetæpper. Du kan altså finde hvad som helst, du behøver til din familie lige her - vi har det hele! Husk også at vi tilbyder prisgaranti, så du ved, med absolut sikkerhed, at du får den billigste pris på nettet, når du handler hos Jollyroom!