Det er skønt, at have noget farverigt og formfuldt at kigge på, når man er baby og bruger mange timer i vuggen. Med de fine uroer og mobiler til babysengen, kommer der lidt mere spænding på dagen og lidt flere hyggelige samtaleemner med mor eller far, samtidigt med at de flotte former og farver stimulerer.
95 resultater.

Uroer med og uden musik til babyen

Det er ikke altid så let at få babyen til at falde i søvn! Nogle babyer bruger desuden meget længere tid på at bearbejde dagens indtryk og falde til ro, end andre gør, men fælles for de fleste er, at mor og far med fordel kan give den lille en uro at fokusere på, som er både beroligende og spændende.

I virkeligheden findes der uendeligt mange uroer til babyer og små børn. Der er både farverige og mere stilfulde uroer, musikuroer med musikstykker og spilledåser i maven samt uroer med en lille motor, der gør, at figurerne hele tiden er i bevægelse. Uanset hvad jeres lille baby kan lide, så er den perfekte uro til sengen eller puslepuden derude.

Find den fineste uro i Jollyrooms udvalg

Har du allerede kastet din kærlighed på en hæklet uro eller en musikuro forklædt som tøjdyr, eller vil du inspireres før du bestemmer dig? Lige meget hvad, så har vi samlet alle forskellige uroer til babysengen, puslepuden, barnevognen eller hvor du vil, så babyen har noget at kigge på. Vi er leveringsdygtige af de mest populære mærker indenfor indretning og interiør på børneværelset, og præsenterer stolt både JaBaDaBaDo, Teddykompaniet og Bloomingville, for bare at nævne nogle få.

Har du husket det hele, før du smutter? Vi har et bredt udvalg af både legetæpper, babysenge, babysengetøj og hagesmækker, for at nævne bare nogle få. Husk at vi også tilbyder prisgaranti, så du altid handler billigst online hos os!

Happy Shopping!