Her finder du de blødeste babytæpper i mange forskellige materialer og prisklasser. Vi har babytæpper til alle de små børn, uanset om der er brug for et syntetisk anti-allergi tæppe eller et økologisk uldtæppe. Se hele udvalget af dejlige babytæpper lige her.
233 resultater.

Babytæpper til små og store børn

Når indretningen på børneværelset næsten er færdig og lamper, gulvtæpper og børnemøbler er valgt ud, så er det på tide at se på hyggefaktoren, og her betyder tæpperne meget. Et blødt og let babytæppe til tremmesengen er lige så vigtigt som et flot og farverigt tæppe til børnesengen med motiv på til kolde og regnfulde aftener, så giv jer tid til at vælge de rigtige tekstiler til børneværelset, når I er kommet så langt.

Til de små nyfødte er det lige så praktisk at have et udvalg af lette og åndbare, men lune babytæpper, der kan komme med ud i barnevognen, når den lille skal sove til middag, eller som kan hænges hen over kalechen, hvis lyset bliver for stærkt. Et polstret tæppe til babyen kan lige så godt bruges som legetæppe eller skovturstæppe i parken, så der er ingen undskyldning for ikke at sikre sig et, det gør både mor, far og baby glad.

Tæpper i hundredvis på Jollyroom

Er I på jagt efter det helt rigtige tæppe til børn og babyer, så er Jollyroom det helt rigtige sted at lede. Vi tilbyder både vamsede og silkebløde fleecetæpper, lækre, åndbare uldtæpper, smarte og enkle designs samt sjove og hyggelige mønstre. Der er noget for alle, så bare gå på jagt, og husk at vi altid tilbyder det bedste. Søg blandt Alice & Fox, Kids Concept og BabyDan samt alle de andre kendte varemærker.