Din babys første år er fyldt med indlæring. Legetøjet skal være stimulerende, sjovt og give en masse indtryk til sanserne. Klodser, stabeltårne og stablelegetøj udvikler motorik og logik, udfordrer og giver mange timers sjov.
67 resultater.

Klodser til babyleg

Et af de mest klassiske legetøj til små børn og babyer må være klodserne! Uanset om det er stableklodser, træklodser, stabletårn eller klodser formet som dyr og ting, så er det en fantastisk måde at lege, fantasere og lære på samme tid for børnene. Her kan man gribe og balancere, bygge og vælte, forme og mærke efter- så der er ingen ende på mulighederne, og selvfølgelig har tiderne skiftet – heldigvis – for nu er klodserne ikke kun træfarvede, men har alle mulige spændende og sprudlende farver, som barnet kan nyde, mens det leger!

En verden af klodser på jollyroom.dk

Det er helt lige meget hvilke slags klodser, I er på jagt efter. På Jollyroom har vi de holdbare træklodser, sjove stabeltårne med klovnehoved, papæske-klodser med bogstaver, tal, former og figurer på siderne og klodser fra mærker som BRIOFisher-PriceWoodliiSmallstuff og Sebra, eller hvad med Melissa & Doug eller Kids Concept – du finder det hele her!