Sebra

Vi elsker Sebras stilfulde møbler og indretningsdetaljer til børneværelset, og har samlet et bredt udvalg til alle jer, som også elsker godt design!

251 resultater.

Lækkert dansk design på børneværelset

I mere end ti år har Sebra designet møbler til børn samt legetøj og indretningsdetaljer til børneværelset. Med mange håndlavede produkter i et skønt udtryk, herunder hæklet og strikket design, og ved at søge tilbage til oprindelige kvalitetsmaterialer i bomuld og træ, har Sebra skabt sig et brand, der giver børneværelset både en hyggelig, tryg og moderne atmosfære.

Bløde farver, dyremønstre og fine designs skaber en stærk rød tråd gennem Sebras produkter, og den høje kvalitet gør, at både forældre og børn trives og nyder indretningen.

Kæmpe udvalg fra Sebra hos Jollyroom

Uanset hvad du er på jagt efter til børneværelset, så er der stor sandsynlighed for, at Sebra har designet det, og at du kan finde det her på Jollyroom. Om det er en klassisk Kili børneseng, som barnet kan vokse i, eller om det er en flot dukkevogn i flet, hvor børnene kan tage dukken med på tur, så finder du det her. Ligeledes har vi praktiske og søde legetæpper og legemåtter, som skaber farve og hygge på værelset, og sjove indretningsdetaljer, der giver et charmerende strejf af det der... ekstra.

Og måske det bedste af det hele? Vi har selvfølgelig prisgaranti på alle varer, så du er helt sikker på, at du får den bedste pris online – lige her hos Jollyroom.