Fisher-Price

På Jollyroom finder du et stort udvalg af Fisher-Prices herlige legetøj, samt børne- og babyprodukter.

Fisher-Price er et af de mest velkendte varemærker i sin branche og har siden 1930'erne fremstillet legetøj, der efterhånden er blevet klassikere for mange generationer.

Virksomheden tror på, at alle børn har potentiale og evne til at udvikles i et opmuntrende miljø, og tilbyder bl.a. et stort sortiment af aktivitetslegetøj, babytøj og licenserede produkter.

  • Fisher_Price_Logga.png

75 resultater.

Kreativt og udviklende legetøj fra Fisher-Price

Der er børnefødselsdag igen, og vi skal have fundet det perfekte legetøj til babyen! Hvem har den bedste gaveide til en 1 år eller en 2 årig? Ja, hvem vil skuffe den lille med et legetøj, der er mindre end fantastisk, og hvem vil ikke sikre sig, at babylegetøjet er både lærende og motorisk udviklende – og så skal det jo også helst holde til et par klonk i gulvet og en tur i munden!

Ja, det kan være svært for både forældrene og omgivelserne, men gæt engang; løsningen er lige her! Fisher Price har næsten hundrede år på bagen, når det gælder virkelig godt legetøj til børn og babyer.  Her ved man godt at legetøjet skal holde, det skal være farvesprudlende, og man skal kunne bide i det og lege med det. Det skal udfordre alle sanser, passe til aktivitetstæppet og fungere som badelegetøj og udendørs legetøj - alt sammen helst på samme tid.

Så det selvfølgelig den slags legetøj Fisher-Price laver. Det er da klart!

Find Fisher Price legetøj til børn og babyer her

Fisher Price er en klassiker inden for legetøj i en grad, så vi ikke altid ved, at det er det vi sidder med. På Jollyroom har vi selvfølgelig prioriteret at have et fast udvalg af farverigt, spændende, udviklende og kreativt legetøj fra de bedste mærker, og det gælder selvfølgelig også Fisher Price! Klodser, bilbaner, babygynger med aktivitetslegetøj, legetøjsmobiler, bideringe, legetøj med lyd og musik – alt sammen fra Fisher-Price, er en del af vores udvalg, og vi udvider hele tiden.

Er du på udkig efter mere end en lille dåbsgave eller et stykke legetøj, så har vi også sjove og smarte gåvogne, dukker og bamser i massevis, søde og spændende dukkehuse og selvfølgelig også nogle af de bedste autostole, barnevogne og klapvogne på markedet. Vi står klar med alt, hvad du har brug for, når du har børn, små som store, så kom bare indenfor. Og har du spørgsmål, sidder vores søde og kompetente kundeservice klar ved telefoner, mail og facebook!