GÄvogne omtales nogle gange som lÊr-at-gÄ-vogne, da de ofte bruges som et sjovt tilskud til de mindste bÞrns gÄtrÊning, nÄr balancen driller. Uanset om du er pÄ jagt efter en klassisk gÄvogn i trÊ, eller en mere farverig af slagsen, behÞver du ikke lede lÊngere. Se hele udvalget af gÄvogne lige her.
28 resultater.

En gåvogn til de første skridt

Til familiens mindste medlemmer, som ikke har lært at gå endnu, men som bare SÅ gerne vil afsted og udforske verden, ja så kan en gåvogn eller en lille dukkevogn være det bedste legetøj, man kan tænke sig – både når man er 1 og 2 år. Med hjælp fra en gåvogn kan dit barn bevæge sig rundt med en stor grad af frihed, og de fleste gåvogne har desuden et sæde og plads til lidt legetøj, en yndlingsbamse eller andet spændende man finder på turen– det er faktisk et rigtig hit!

Kæmpe udvalg af gåvogne online på jollyroom.dk

På Jollyroom har vi masser af gåvogne i alle mulige børnevenlige farver, mønstre og med sjove funktioner. Du kan finde den klassiske gåvogn fra Brio såvel som en spændende gåvogn med aktivitetsbræt fra Woodlii, og husk at vores prisgaranti betyder, at du altid kan få gåvognen til den absolut laveste pris online.

Når nu du er her, så husk at tage et kig forbi resten af butikken. Her har vi bl.a. babysenge fra Sebra, Troll eller Leander, eller hvad med trækvogne fra Micki samt legetæpper fra mærker som Alice & Fox eller Cloudberry Castle. Og så er der selvfølgelig de superseje løbecykler fra STIGA og Mini Speeders sjove gåbiler – alle sammen kendte kvalitetsmærker.