Legehuse

Var det noget med et legehus i haven? Skab en legeverden med gode redskaber som et legehus i træ eller med tårn og veranda, så børnene kommer ud og lege i den friske luft og bruger både kroppen og fantasien. Se legehusene herunder.
41 resultater.

Er du på udkig efter et sjovt legehus?

Med et legehus til børnene kan du danne rammerne for en masse fantasifulde lege og eventyr i haven. Det er samtidig en smart mulighed for at få ungerne ud i den friske luft, når du synes, at fjernsyn og computerskærme fylder lidt for meget i hverdagen, og så er det et sted, hvor fantasien kan få frit spil i timevis, ligesom da du selv var barn. Når det kun er børnenes fantasi, der sætter grænsen, kan selv det mest enkle legehus forvandles til et slot, en hemmelig hule eller en hyggelig café, og det er nemt at gøre legen endnu sjovere ved at indrette huset med nogle gamle møbler, gardiner og legetøj.

Hvilket legehus er bedst?

Et legehus er en oplagt gave til børn og kan sagtens deles med søskende eller venner. Når du har besluttet dig for at investere i et legehus til dine børn, bør du først og fremmest overveje, om du vil have et legehus i træ eller plastik. I Jollyrooms udvalg finder du både trælegehuse og legehuse i plast, og der er en masse sjove modeller at vælge imellem. Du kan for eksempel finde et legehus med rutsjebane eller tema fra dine børns yndlingsfilm og –serier såsom Disney Frost og Spider-Man. Det kan være svært at bestemme sig, men heldigvis kan du i ro og mag få overblik over de mange valgmuligheder, når du køber dit legehus online hos os. I udvalget finder du flere kendte mærker som Little TikesWoodlii og Smoby. For dig med børn, som slet ikke kan få nok af sjovt legetøj til haven, tilbyder vi også andre store legeredskaber såsom gynger og gyngestativerrutsjebanersandkasser og trampoliner.