• Smoby_Header.jpg

Smoby

Smobys legetøj er altid forfriskende farverigt, pædagogisk og sjovt at lege med! Den franske legetøjsgigant har alt fra legetøjskøkkener til babylegetøj, og et kæmpe sortiment til udendørsaktiviteter.

Udelegene fuldendes med Smobys herlige legehuse, rutsjebaner, gynger og pedalstyrede biler, som åbner dørene for nye eventyr for et eller flere børn.

Smoby har også alt du behøver for at tage på en spændende rejse i baghaven på en trehjulet cykel eller en fræk løbecykel, og venter på dig med flotte bord-bænkesæt, når frokosten skal serveres. Hav det sjovt!

189 resultater.

Legetøj med smarte funktioner

Legetøj fra Smoby er let at genkende på det farvestrålende udseende og smarte, pædagogiske funktioner. Bag den franske legetøjsgigant gemmer der sig en lang og spændende historie, som startede i slutningen af 70’erne, da deres legetøjsproduktion startede. Siden dengang er Smoby blevet et stort og velkendt mærke, der producerer farverigt legetøj til både indendørs og udendørs brug, og i dag er Smoby særligt kendt for at lave legetøj, som fremmer en fantasifuld udvikling hos børn i alle aldre.

Smoby-legetøjet til dit barn

Smoby tilbyder en mængde forskelligt legetøj til både indendørs og udendørs brug, og her på Jollyroom finder du blandt andet masser af legehuse i flotte farver, supersjove rutsjebaner samt elbiler, pedaltraktorer og legekøkkener, så der er legetøj til alle børn, uanset interesse og alder. Når du handler hos os, er du desuden garanteret den bedste pris online, da vi har en stående prisgaranti.