Sandkasser

Her finder du sandkasser med låg eller uden, i klassiske udformninger eller udformet som et skib, så fantasien og kreativitet kan få frit løb. Der er også sandkasser udformet som havemøbler, så der kan spares plads på altanen, terrassen eller i jeres have. Se vores udvalg fra kvalitetsvaremærker som EXIT og Woodlii herunder.
20 resultater.

Er det på tide, at dit barn får sin egen sandkasse?

En sandkasse er så meget mere end bare en kasse med sand. Det er en plads, hvor hele familien kan være med og lade kreativiteten komme til udtryk. Det er også her, dit barn kan lege med sine venner i timevis, og bygge, grave og rive – det er kun fantasien, der sætter grænser for legen. For de fleste små børn er det en drøm, der bliver til virkelighed at få sin helt egen sandkasse, og dit barn kommer uden tvivl til at elske muligheden for at bygge smukke sandslotte sammen med dig, oven i købet i jeres egen have.
Der er flere ting, som er smarte at overveje, når du skal købe sandkasse til børnene. Hvor mange børn (eller voksne legebørn) skal der være plads til? Hvordan vil du dække sandkassen til, når den ikke er i brug, så den altid har tørt og rent sand? Det er f.eks. en rigtig god ide at anskaffe sig en sandkasse med låg eller et dække, som kan trækkes hen over den, så regnen og naboens kat ikke kan komme til. Til dig, som gerne vil købe en sandkasse til dit barn, men mangler plads i haven, kan det også være værd at overveje et sand- og vandbord, som I kan have på terassen eller altanen.

Vælg sandkasse og tilbehør

Vi på Jollyroom, elsker udeleg og tilbyder derfor en lang række af udendørslegetøj. Vi har store sandkasser, små sandkasser og smarte sandkasser med tag, så dit barn kan hygge sig i mange timer uden at sidde og bage i sommersolen. 
Sandkasser af plastik har den fordel, at de er lettere at flytte rundt med end dem af træ, og plastiksandkasser fås i mange fine farver. De klassiske sandkasser af træ har derimod det klassiske design og ser flotte ud i haven som helhed. Vi har et stort udvalg, og her findes der også 2-i-1 sandkasser, som kan fyldes med både vand og sand.
Hos Jollyroom kan du være sikker på, at du altid får nettets bedste priser, da vi har prisgaranti, og da der er en del ting, der skal tages stilling til, er det rart at kunne gøre det i ro og mag foran computeren, når du selv har tid. Vi har mærker som BIGWoodlii og Little Tikes, der har flotte sandkasser i forskellige former og for enhver smag. Husk også at tage et kig på vores udvalg af spændende legetøj til sandkassen. Der findes både river og skovle, gravemaskiner, spande og sandforme i sjove udformninger og meget mere. Hvem ved, om du har en lille sandkagebager derhjemme, som bare venter på at udfolde sig med det rette tilbehør.