Sandkasser

En sandkasse er en sjov tilføjelse til haven, og vi har et bredt udvalg af sandkasser i forskellige størrelser, materialer og former. Her finder du sandkasser formet som skibe, med låg eller tag, i både plast og træ. Vælg fra populære varemærker som Hörby Bruk, Little Tikes, Nordic Play og Woodlii.
18 resultater.

Oplev glæden ved legen i den perfekte sandkasse til dine børn

At lege udenfor er vigtigt for børns udvikling, og en sandkasse kan skabe uendelige muligheder for kreativitet, fantasi og leg. En velvalgt sandkasse bliver en miniatureverden, hvor der kan bygges slotte, graves tunneler og skabes minder for livet. Jollyroom ved, hvor vigtigt udeleg er, så derfor tilbyder vi en lang række sandkasser af høj kvalitet, så du kan finde den helt rigtige til dit barn. Uanset, om du leder efter en sandkasse med låg til at holde snavs ude eller foretrækker holdbarheden i en sandkasse af plast, har vi, hvad du har brug for!

Vi har sandkasser i forskellige størrelser og former, der er velegnede til fællesleg, og til de blæsende dage eller nysgerrige dyr i nabolaget er et sandkasse låg ikke kun praktisk, det sikrer også, at sandet bliver ved med at være rent og klart til dit barns næste eventyr.

I vores sortiment finder du sandkasser fra populære og pålidelige mærker som Woodlii, der er kendt for deres miljøvenlige og robuste trælegetøj, såsom legehus og legekøkken. Vi har også flotte og solide sandkasser fra Hörby Bruk med robuste designs, og hvorfor ikke fuldende dine børns udeleg med et gyngestativ og en rebstige?

Kig vores store udvalg af sandkasser igennem, både dem med låg og dem uden, i plast eller træ, og find den, der passer til lige præcis din familie!

Hvor meget sand skal der i en sandkasse?

Hvor meget sand der er brug for i en sandkasse, afhænger af sandkassens størrelse, som kan variere meget. Der findes alt fra små, kompakte sandkasser til store sandkasser, der er designet til større familier eller grupper.
Det er vigtigt, at sandkassen har nok sand til, at børnene kan forme og grave, men ikke så meget, at det bliver uhåndterligt. De fleste sandkasser leveres med producentens anbefalinger.

En tommelfingerregel er at bruge ca. 50-100 kg sand pr. kvadratmeter, hvis du ønsker et tilstrækkeligt tykt lag sand.

Hvis din sandkasse fx er 2 x 2 meter stor, og du vil have et 10 cm tykt lag sand, skal du bruge 40-80 kg sand.For at finde den perfekte sandkasse til din have skal du måle pladsen, den skal stå på, overveje antallet af børn, der skal bruge den på samme tid, og beslutte, hvilken sanddybde du foretrækker, at de leger med. Uanset, om du vælger en overdækning til sandkassen, så den kan holdes ren, når den ikke er i brug, eller et helt åbent legeområde, skal du sørge for, at den passer til det forventede antal børn, og hvor meget der skal leges i sandkassen.

 

Hvor ofte skal sandet i sandkassen udskiftes?

At opretholde et hygiejnisk legemiljø er afgørende, når det kommer til ethvert barns legeplads, især for en udendørsfavorit som en sandkasse. Med al den gravning og alle de sandkager der laves, kan man undre sig over, hvor ofte sandet i sandkassen skal skiftes ud for at holde det frisk og sikkert. Hyppigheden kan afhænge af flere faktorer, herunder brug, eksponering for dyr, og om du har en sandkasse med låg, der beskytter mod elementerne.

Generelt anbefales det, at du for en sikkerheds skyld udskifter sandet i sandkassen en gang om året. Men hvis sandkassen virker snavset, hvis der er kommet dyr i den, eller hvis den bliver brugt meget, kan det være nødvendigt at udskifte sandet oftere. Det er også en god idé at rive i sandet med nogle få ugers mellemrum for at lede efter fremmedlegemer eller klumper, hvilket kan være et tydeligt tegn på, at en opfriskning er nødvendig.

Overvej at anskaffe en overdækning, såsom et sandkasse låg, for at beskytte den mod dyr og snavs, når børnene ikke bygger deres sandslotte i den.

For børnefamilier er en sandkasse mere end bare en legeplads. Det er et sted, hvor fantasien kan få frit løb. Uanset, om dit hjem har en mindre have eller terrasse, der kræver en mindre sandkasse med låg, eller du har god plads til en sandkasse, der er stor nok til at rumme hele nabolagets børn, er sikkerhed, hygiejne og den rette mængde sand vigtige komponenter for, at dine børn skal kunne lege, vokse og lære. Jollyroom imødekommer disse behov med en lang række holdbare sandkasser af høj kvalitet, der helt sikkert får et smil på børnenes læber. Med disse tips er du nu klar til at skabe en sjov legeplads i din have.