Mangler I et badebassin til baghaven, så har vi et stort udvalg, oppustelige bassiner med tag der skygger for solen, børnepools for de mindste og store familiepools. Alle er de solide og sikre at bruge og fra kendte varemærker!
181 resultater.

Pools til haver og terasser

Lad sommervarmen og feriestemningen flyde ind over den lille babypool i baghaven, hvor børnene kan sidde og plaske i trygge ramme og på lavt vand med flotte fiskemotiver eller sjove rutsjebaner lige ved hånden. Det kan også være, at en dejlig, stor familiepool er sagen. Her kan både mor, far og børn sidde og nyde de afslappende skvulp og hygge sig sammen. En rigtig pool har simpelthen så mange muligheder for både babyer, børn og vokse. Når sommeren er ovre, er det dejlig let at pakke både små og store pools samt badebassiner væk. Bare tøm vandet, lad luften gå ud, og fold de oppustelige pools sammen eller pil stativet fra hinanden, hvis I har en stor familiepool.

Badebassiner og pools til børn i alle størrelser

Der findes så mange forskellige pools: Oppustelige plastikpools med flotte og farverige motiver, sjove rutsjebaner, eller vandsprudlende fantasidyr og fine, overdækkede badebassiner til babyer eller hvad med store, luksuriøse havebassiner med stige til hele familien. Har I en lille altan, så har vi en lille pool, og har I en stor baghave, ja så finder I let en skøn og rummelig swimmingpool til den også. På Jollyroom finder du præcis det, du vil have, og vi sætter en stolthed i at tilbyde jer hele viften af muligheder fra kendte og prisvenlige mærker som IntexBestway og mange flere. Husk at vi har prisgaranti, så du altid finde en billig pool hos os! Se også gerne på resten af vores store sortiment, som blandt andet inkluderer badevingerbademadrasser og badelegetøj til børn, der alt sammen er supersjovt at lege med i jeres nye pool eller badebassin.