Pools

Giv dine børn og resten af familien en ekstra sjov sommer med en pool i haven. Vi har alt fra den store swimming pool, som hele familien kan være i, og det mindre oppustelige badebassin til barn & baby, til den lækre udendørs jacuzzi, der giver ekstra forkælelse. Populære brands som Bestway, Exit og Swim & Fun.
240 resultater.

Et badebassin eller pool til have og terrasse

Når sommervarmen og de solrige dage slår til, er det perfekt at have en swimming pool eller et badebassin i haven, så børnene kan lege og køle sig ned på samme tid. Du kan også benytte lejligheden til at investere i en stor pool, så hele familien kan deltage i al det sjove! Det bedste er, at bassiner og pools fås i mange forskellige varianter, så det behøver ikke at koste en formue at investere i en pool. Ønsker du en oppustelig børnepool med et sjovt og børnevenligt design, er der masser at vælge imellem, og det samme gælder store pools til haven. Med en stor pool, som ofte har varmepumpe, stige og andet tilbehør, kan du have luksus lige uden for din egen dør! Og når sommeren er ovre, kan de fleste pools bare pakkes sammen og opbevares i et skur eller garage.

Husk altid, at børn aldrig må lege i vandet alene. Et badebassin eller en pool bør aldrig bruges uden opsyn af en voksen.

Badebassin til børn i alle aldre

Her hos Jollyroom har vi naturligvis et stort udvalg af pools og badebassiner i alle kategorier. Er du på udkig efter en lille eller mellemstor oppustelig pool til mindre børn, har vi meget at vælge imellem, med flotte farver og populære motiver af børnenes yndlingsfigurer. Vi har også masser af store, mere avancerede pools til hele familien, med varmepumper og filtre. En stor pool fås både i hård plast og i oppustelige modeller. De mærker vi sælger her hos Jollyoom er selvfølgelig altid af god og pålidelig kvalitet, og vi har pools og bassiner fra klassiske mærker som Bestway og EXIT. Tag også et kig på resten af vores store badesortiment, som indeholder alt fra badevinger til bademadrasser og badelegetøj, der er perfekt at lege med i jeres nye pool eller soppebassin. Så er sommeren sikret!

 

Hvor ofte skal man skifte vand i pool?

Hvor ofte man skal skifte vandet i en pool afhænger af flere faktorer, herunder brug, poolstørrelse og brugen af kemikalier til behandling af vandet. Generelt er det en god idé at udskifte vandet i en pool ca. hvert 2. til 5. år.

Regelmæssig overvågning af vandkvalitet og brug af poolkemikalier kan forlænge vandets holdbarhed. Hvis vandet bliver grumset, svært at balancere, eller hvis der er problemer med vandkvaliteten, kan det være nødvendigt at udskifte det tidligere. Følg producentens anbefalinger og brug vandanalysator for at sikre, at vandet holdes rent og sikkert.
Vi har en række forskelligt pooltilbehør til at hjælpe med poolrengøringen, såsom klordispenser, filterpumpe, poolstøvsuger, poolrobot, varmepumpe og meget mere. Sørg altid for, at poolen er overdækket for at forhindre snavs og andet i at falde i vandet, når den ikke er i brug.

 

Hvor ofte skal vandet skiftes i badebassin

Rutinemæssig vedligeholdelse er nøglen til en ren og hygiejnisk pool, uanset om det er et kompakt bassin eller en overdækket børnepool, designet til at beskytte dine børn mod solen.
Oppustelige varianter og små bassiner kræver normalt at vandet skiftes hver anden dag. Dette sikrer, at de små svømmere dykker ned i rent vand hver gang.
Større modeller udstyret med filtreringssystemer kan derimod holde længere uden vandskift, men vandet bør stadig kontrolleres jævnligt. Har du legetøj i poolen? Så skal du også sørge for, at det er rent, da det kan bringe uønskede bakterier i vandet.

 

Hvilken pool skal man vælge?

Hvilken pool der er bedst, afhænger af mange forskellige faktorer, bl.a. hvor meget plads I har, behov, budget og præferencer. I vores sortiment finder du flere forskellige varianter og størrelser fra populære og pålidelige mærker som Bestway og Swimpy.

Hvis I har plads til det, kan en stor pool med flere funktioner give mulighed for uendelige timers underholdning. Eller hvorfor ikke forkæle dig selv med et dejligt spabad til afslappende dage og aftener? Hvis man ikke har så meget plads, kan det være godt at have en kompakt og lille pool, som børnene trygt kan nyde.
Vi har også et stort udvalg af badebassiner med farverige og sjove designs at vælge imellem, med alt fra Marvel Spider-Man til Disney Princess og Babblarna.

Beskyttelse mod solen er en vigtig faktor at tage højde for, så måske er en overdækket pool en god mulighed. Jollyroom er stolt af at hjælpe familier med at finde den perfekte pool, så børnene får det bedst mulige, og forældrene kan føle sig trygge.

Ved at være opmærksom på vandkvaliteten, praktisere god hygiejne og vælge en pool, der passer til dine børns behov og pladsen, der er til rådighed, bliver pooltiden en uforglemmelig del af sommeren. Vi hos Jollyroom forstår vigtigheden af at kombinere sjov med sikkerhed og kvalitet, og derfor tilbyder vi en lang række muligheder, der passer til alle familier. Dyk ned i vores kollektion og find den perfekte pool, der vil gøre din have til din foretrukne sommerdestination!