Swimpy

Gå på opdagelse i Jollyrooms Swimpy-sortiment med UV-beskyttende tøj!

Swimpy producerer unikke, patenterede svømmehjælpemidler og svømmebleer til de små, som endnu ikke har lært at svømme på egen hånd. Desuden fremstiller virksomheden UV-tøj af høj kvalitet, så de yngste kan lege i solen, uden at skade deres følsomme hud..

 

  • blank.png
80 resultater.

Swimpy UV-tøj til sommerens varme dage på stranden

Vi elsker alle sammen sol og sommer, specielt da vi trods alt kun bliver tildelt højst 3 måneder om året af det. Når solen kommer frem og temperaturen stiger, smider vi, hvad vi har i hænderne og valfarter til strande og pools rundt om i landet, men selvom solen er fantastisk og dejlig, så er dens stråler skadelige i alt for store doser, specielt når det gælder børnenes sarte hud. Man skal selvfølgelig også altid huske at bruge solcreme, men Swimpys UV-tøj er et genialt tillæg, når det gælder de mindste. Har I en UV-dragt fra Swimpy, så beskytter den børnene let, enkelt og sikkert, når de leger under den skarpe sol.

Swimpys UV-badetøj er lavet af bløde, og behagelige tekstiler, som er lette at bevæge sig i, og som desuden tørrer lynhurtigt, når de er blevet våde. De giver, med andre ord, komfort, funktionalitet og sikkerhed på ét øjeblik – og så bliver de ikke skyllet af i vandet.

Swimpy badetøj og UV-tøj på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi massevis af Swimpy UV-tøj. Her finder du både UV-dragter og UV-sæt samt UV-shorts, UV-trøjer, solhatte til børn, Swimpy badesko og ikke mindst de skønne Swimpy soltelte, som skaber en lille skyggeoase, hvor babyer og børn kan tage en pause fra solen.

Det uundværlige strandtøj med UV-beskyttelse er heldigvis også tilgængeligt til den bedste pris på nettet - vi har nemlig prisgaranti!