UV-dragter

Her finder du et stort udvalg af flotte UV-dragter til børn, der beskytter mod solens stråler. Dragterne er nemme at tage af og på, da de ofte har lynlås på fronten i modsætning til våddragter, som har lynlåsen placeret på ryggen. Dragterne fungerer godt som badetøj, hvis man skulle få lyst til at bade.
56 resultater.

Beskyt de små mod solens stråler med en UV-dragt

Der er få ting, som er bedre end at tage de små med til stranden. At se dem hygge sig i vandkanten, bygge sandslotte og grave kanaler, ja, det er lykken for de fleste forældre, men lige så meget som vi længtes efter solen i det lange vinterhalvår, og lige så dejlig den også er, når den kommer, så er og bliver den farlig for huden, og specielt den sarte barnehud. Med andre ord, så er solcreme en nødvendighed midt i alt det sjove, og hvis du vil lette indsmøringen, så kan du købe en UV-dragt til barnet, der beskytter mod solens farlige stråler. Der er masser af gode UV-dragter til børn på markedet, og de fleste har endda sjove og børnevenlige motiver!

Find en UV-dragt til dit barn på Jollyroom

I vores skønne sortiment af UV-dragter til babyer og børn i alle aldre kan du finde lige akkurat den, dit barn har brug for. Vi har masser af lækre og komfortable UV-dragter, der allesammen beskytter barnet mod at blive solbrændt, når I er på stranden for at bade. Vi har selvfølgelig også nogle af de bedste mærker på markedet, så uanset om du er på jagt efter en Hummel UV-dragt eller en fra Swimpy eller Little Champs, så har vi det her, både til babyer og større børn, og vi har dem selvfølgelig med både korte og lange ærmer.

Hvis du er på udkig efter en solhat til din baby, en almindelig badedragt eller et par UV-badesko, så har vi selvfølgelig også det! Så se dig om, og bliv klar til jeres næste strandtur!