Beskyt børnene mod solens farlige stråler med UV-tøj som de kan hoppe direkte i poolen med, uden at det bliver tungt eller koldt. Stoffet i UV-tøjet er opfundet af surferkulturen og er designet for, at man kan være aktiv i vand og på land under solen, uden at blive skoldet. Se hele vores udvalg af UV-tøj til børn her.
447 resultater.

Derfor er UV-tøj en god idé

Når sommeren er over os, er der intet bedre end at tage en tur til stranden eller poolen med børnene for at køle af. Det betyder dog, at krudtuglerne bliver udsat for en masse sol, der i værste fald kan lede til forbrændinger og skoldet hud, og det kan være lidt af en kamp, at holde huden smurt med solcreme. Derfor er det en rigtigt god idé at investere i UV-tøj for ekstra beskyttelse mod UV-stråler.

UV-tøj føles som badetøj og tørrer lynhurtigt, så det føles let og behageligt på land, og du slipper for at medbringe skiftetøj. Det specialfremstillede UV-stof beskytter huden effektivt mod solens stråler på land og i vand, og giver dit barn fuld bevægelsesfrihed. UV-stoffet blev i sin tid udviklet til surferkulturen, hvor aktivitetsniveauet er på det højeste, hvilket gør det perfekt til legende børn. Du kan købe UV-tøj i mange forskellige modeller, blandt andet i form af de populære heldragter, der beskytter størstedelen af kroppen og gør det meget, meget nemmere at undgå solskader, når din lille vandhund plasker i hav og pool.

UV-tøj til alle børn

På Jollyroom har vi et stort udvalg af UV-dragter til de mindste børn, samt UV-trøjer og -shorts til de lidt større. I sortimentet finder du også smarte solhatte til børn, så du kan sætte et komplet outfit sammen og beskytte dit barns hoved og ansigt. Vi har UV-tøj i alverdens former og farver fra populære tøjmærker som Hummel, Småfolk, Swimpy og Nordbjørn, så der findes noget til både de legesyge vandhunde og de modebevidste strandløver. Hvis du er ude efter endnu mere sjov til ferien eller strandturen, så tag et kig på vores store udvalg af flotte badehåndklæder og badeponchoer med skønne motiver, UV-telte, badelegetøj og vandleg til haven eller stranden.