I de yngste år skal badetøj være behageligt og med favoritfarverne eller yndlingskaraktererne på, og senere skal det være det rigtige design og ikke mindst skal pasformen være på plads. I vores store udvalg badebukser, badedragter og bikinier finder du masser af lækkert badetøj til både drenge og piger samt babyer.
636 resultater.

Badetøj til alle børn

Når børnene skal til stranden og bade eller i svømmehallen og svømme, er badetøjet den vigtigste del! Alle detaljer som materiale, farver, mønstre og modeller er vigtigt, for at dit barn skal føle sig både smart og tilpas i badetøjet. Det skal desuden være behageligt at have på, både når det er vådt og tørt.

Når I køber badetøj til børnene, er det også vigtigt at tænke på, om børnene bruger mest tid inde i svømmehallen eller ude på stranden, og hvor godt de er beskyttet mod solen. Der findes efterhånden meget badetøj med UV-beskyttende funktion, som effektivt blokerer solens farlige stråler og sparer på solcremen, mens børnene bader og leger.

Når børnene endelig kommer op fra en dukkert i klorvand, saltvand eller ferskvand, og badetøjet er vådt, er det ekstra smart med en badekåbe, der tåler både klor og salt, så tøjet ikke bliver ødelagt, og så er den let at smide igen, når man skal tilbage til vandlegen.

Find det rigtige badetøj til børnene

I de første år i bassinet er det højst sandsynligt en sikker badeble, som babyen har brug for, og i denne periode er det mor og far, der vælger model og farve, men så snart børnene slipper bleen, er det enten en badedragt, en bikini, badebukser eller måske en heldragt i smart design, der skal til. Her på Jollyroom vil vi gerne gøre både forældre og børn glade, og derfor har vi et stort udvalg at behageligt og flot badetøj i farver og mønstre, som alle i familien kan være tilfredse med, når der skal vælges strandtøj. Skal det være en bikini eller en badedragt? Badeshorts eller badebukser? Vi har desuden markedets mest populære mærker, så uanset om du er på jagt efter en Hummel bikini, en Småfolk badedragt eller UV-tøj fra Swimpy, så har vi det lige her.

God sommer, derude!