Når børnene når en vis alder, skal de lære at svømme. Men at lære at svømme med et par store shorts er tungt og svært. Har man derimod et par flotte badebukser, er man godt på vej til at blive en god lille svømmer. Desuden er det en fordel at rigtige badebukser tørrer hurtigere end shorts, så man undgår at fryse efter svømmeturen.
245 resultater.

Badebukser til børn og babyer

Til en rigtig sommer hører der sig både vandpjaskeri og badetøj til! Fyld et bassin hjemme i haven med vand fra haveslangen, eller tag familien med til stranden og nyd sommer, sol og strand i fulde drag. Når børnene skal en tur i bølgen blå, så er det vigtig at have et par gode badebukser, der både er komfortable og smarte at se på! Derfor kan børnene, og deres forældre, vælge mellem et hav af skønne modeller med alt fra Minions, Biler, Frost og andre farverige designs, der falder i både drengenes og pigernes smag.

Badebukser til børn skal være komfortable og strækbare, både når de er våde og tørre, så man ikke bliver begrænset i legen, og hvis de er med solfaktor, der beskytter barnet mod solens skarpe UV-stråler, ja, så er badeturen reddet, og så er der er intet, der står i vejen for, at dit barn finder et par dejlige badebukser, som både er smarte og lever op til mor og fars krav.

Badebukser i kæmpestort udvalg

Her på Jollyroom kan vi lide at være forberedt og give vores kunder, det de vil have. Derfor har vi sikret os et stort udvalg indenfor badetøj og badebukser samt praktisk tilbehør som badekapper, solhatte, UV-dragter. Vi har både lange badebukser med UV-beskyttelse, så I sparer på solcremen og undgår forbrændte lår, og vi har supersmarte badebukser med design fra Disney og andre yndlingsfigurer, som ungerne vil elske, for slet ikke at snakke om fine badebukser til piger pyntet med flæser og prikker. Søg blandt kendte mærker som Hummel, Reima, Småfolk og Lego lige her.

God Sommer!