Småfolk

I Jollyrooms sortiment finder du herligt børnetøj fra Småfolk.

Den danske virksomhed Småfolk, præsenterede sin første kollektion i 2005. De står bag lækre designs og børnetøj af høj kvalitet, som stråler med glade farver og sjove mønstre.

85% af Småfolks børnetøjskollektion og næsten 100% af babytøjet er ØkoTex-certificeret, og kollektionerne er skabt til at passe sammen på tværs af deres serier, hvilket sikrer utallige kombinationer og valgmuligheder.

60 resultater.

Spændende tøj til små børn.

Med Småfolk tøj får børnene spændende tøj, som sætter fantasien i gang, og samtidigt er det både behageligt og smart at have på. Det danske tøjmærke laver sjovt og smart tøj til børn og babyer, altid med fornyelse og kreative designs, og de laver det selvfølgelig med materialer, der er OekoTex-certificerede, så du er sikker på, kun at bringe det bedste med hjem til dit barn, hvilket jo står højt på listen hos mange forældre, har vi ret?

Pigetøj og drengetøj fra Småfolk

Ja, det er jo egentlig lige meget om det er drenge- eller pigetøj, så længe det er sjovt og let at bevæge sig i, men hos Jollyroom kan du selv vælge, hvad der passer til dit barn blandt vores kæmpe udvalg af tøj til børn og babyer. Ud over charmerende og legende Småfolk byder vi også på børnetøj som har UV-beskyttelse, funktionelt og superpraktisk overtøj og meget mere.