Hummel

Hos Jollyroom finder du sporty børnetøj og sko fra Hummel.

Hummel har været på markedet siden 1923 og er ikoniske inden for træningstøj og sportssko. Efter mærket kom i danske hænder i 1970’erne og senere blev overtaget af Stadil-familien, har det virkelig taget fart, og den dag i dag er mærket en stor spiller i den danske modebranche! Hummeltøj er særligt kendt for den høje funktionalitet, de ikoniske vinkler og de mange flotte farver, hvilket også gør mærket til det perfekte valg til energiske børn!

I vores sortiment finder du et stort udvalg af Hummeltøj til børn, så hvis du er på jagt efter et par Hummel sko, en Hummel flyverdragt eller måske en Hummel T-shirt, så kan du finde det lige her!

  •  

    v42 hummel logo.png

427 resultater.

Hos Jollyroom finder du sporty børnetøj og sko fra Hummel.

Det er vigtigt, at børnene har tøj, der er praktisk og funktionelt, men nu gør det altså ikke noget, at man også ser smart ud! Det har det danske varemærke Hummel forstået til punkt og prikke. Hummel børnetøj og fodtøj er en fornøjelse at have på hele dagen lang, både i sommer, vinter, efterår og forår, og deres flotte kollektioner følger sæsonerne og lever op til de krav, du som forældre måtte have til både åndbarhed, komfort, vandsøjletryk og solfaktor, så dit barn er klædt godt på, lige meget om solen skinner eller regnen siler ned.

Hummel har været på markedet siden 1923 og er ikoniske inden for træningstøj og sportssko. Efter at mærket kom på danske hænder i 1970’erne og senere blev overtaget af Stadil-familien, har det virkelig taget fart, og den dag i dag er mærket en stor spiller i den danske modebranche! Foruden at levere spillertøj til det danske landshold så er hummeltøj kendt for den høje funktionalitet, de ikoniske vinkler og de mange flotte farver Alt sammen noget, der også gør mærket til det perfekte valg til energiske børn, der er vilde med sport og leg, eller som bare vil gå i noget superflot tøj!

Jollyroom elsker Hummel!

Her på Jollyroom er vi helt vilde med Hummel, hvilket også fremgår af vores store udvalg! I vores sortiment finder du nemlig et hav af Hummeltøj til børn, der inkluderer alt fra de klassiske Hummel træningstøj, varme Hummel flyverdragter og vinterjakker til bikinier og badeshorts, så familien også kan være smart klædt på, når de skal til stranden!  

Tilmed har vi også et ganske stort udvalg af supersmarte Hummel sko til børn. Vores udvalg strækker sig fra Hummel vinterstøvler og smarte Hummel sneakers til sandaler og sommersko, så du kan finde noget, der passer til enhver stil og årstid.

Man plejer at sige, at kvalitet koster mange penge, men sådan er det ikke på Jollyroom! Vi tilbyder nemlig altid prisgaranti, så du kan finde dit nye Hummeltøj billigt online, og med fri retur på tøj og sko er det nemt og bekvemt at prøve hjemme i egen stue i ro og mag, så du er sikker på at finde den rigtige størrelse og model.