Det er sjovt at tage hele familien med i badeland eller til svømning, og heldigvis kan selv blebørn komme med i svømmehallen, hvis man bare har en badeble, så man slipper for uheld i vandet. Hos Jollyroom kan du både finde en badeble til engangsbrug såvel som en badeble der kan genbruges.
20 resultater.

Badebleer, så også de allermindste kan leg i vandet

Babysvømning, er ikke kun sundt for barnet, det er også en aktivitet, som mange familier med små børn og babyer nyder i stor stil. Det er jo helt fantastisk at opleve alt det, som minimenneskerne kan, når de kommer i svømmehallen eller poolen!

Når du skal have babyen med i svømmehallen, så er det helt essentielt at have det rigtige udstyr med. For voksne og større børn er det kun badetøj og måske et par svømmebriller, men med en baby, skal der lidt mere til. Babyernes badetøj skal, i langt de fleste svømmehaller, bestå af en badeble, og helst med blebadebukser uden på. Det er vigtigt, at badebleen sidder godt, men det er heldigvis ikke noget problem, for der findes hyldevis af rigtigt gode badebleer, som holder tæt og er behagelige og nemme at bruge.

Find en flot badeble til babyen hos Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et imponerende udvalg af flotte og gode babebleer til babyer i alle størrelser. Udvalget er stort og selvom alle de populære mærker har deres egne farverige mønstre og smarte designs, så har alle badebleerne en glimrende kvalitet og holder tæt, når babyen er i vandet. Dyk ned blandt mærker som Swimpy, ImseVimse, Mini A Ture eller Reima og find den helt rigtige badeble til babyen.

Du er også mere end velkommen til at kigge ind i vores udvalg af badetøj og UV-tøj til børn, hvor du finder både badedragter og badebukser til små babyer og store børn! Så I er sikre på at få det hele med.