Babblarna

Babblarna er søde figurer, der gør sprogtræningen med dit lille barn meget sjovere. Hos Jollyroom har vi et stort udvalg af alt fra bøger, legetøj og tøjdyr til drikkedunke, tallerkener og solskærme med de populære og farverige figurer. Se udvalget her.

  •  

    v43 Babblarna Logo.png

89 resultater.

Små børn elsker Babblarna

Bobbo, Diddi, Babba og resten af familien Babblarna lever i et farvesprudlende og elskeligt univers, som de mindste børn knuselsker, og det er ikke en overdrivelse. Babblarna har indtaget den nyeste generation med storm og fortsætter ufortrødent med at vinde hjerter med deres historier, bamser og legetøj.

Tanken bag Babblarna er at møde barnet i den førsproglige udvikling, hvor de klare farver, enkle former og fantastiske sammenhænge i barnets verden er på spil. Her pludrer alle løs med deres egen, genkendelige lyd, og det er altid spændende at gå på eventyr med de forskellige karakterer, både når de besøger hinanden, og når de undersøger deres tasker, men det er heller ikke helt dårligt at få lov at falde i søvn med en blød og glad pludrebamse fra Babblar-verdenen.

Produkter med Babblarna hos Jollyroom

Har du små børn derhjemme, eller er du på jagt efter den perfekte dåbsgave eller 1 års fødselsdagsgave, så er Babblarna et helt sikkert hit. Uanset, om det er en pegebog, en lille godnathistorie med billeder eller en bamse og et sæt børneservice med de virkelig populære karakterer, så finder du dem alle og mere til her på hylderne på jollyroom.dk.

Som Nordens største online-forhandler af alt til gravide og børnefamilier har vi selvfølgelig også sikret os et bredt og kvalitetstestet udvalg af god og klog underholdning til de mindste børn. Babblarna er et af vores største hits, men der er mange flere guldkorn i kisten med godnathistorier og babylegetøj som fx klodskasser, hammerbrædder, aktivitetslegetøj og meget mere.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl, så sidder vores dygtige og søde kundeservice klar på både mail og telefon, og du er mere end velkommen til at ringe eller skrive. Husk, at vi tilbyder prisgaranti, så du altid har mulighed for at få dine varer til en god pris online – er der andet, så siger du bare til!