Dåbsgaver

Vi har samlet en masse gaveidéer til baby, så du nemt kan finde den perfekte dåbsgave til en lille pige eller dreng. Her finder du både klassiske og utraditionelle gaver til barnedåb, som børn og voksne får glæde af i årevis.

Topliste

151 resultater.

Flotte dåbsgaver til den lille ny

Såvel som en børnefødsel er en af livets store og vigtige øjeblikke, så er barnedåben eller navnefesten også en vigtig dag. Til denne begivenhed samles venner og familie, for at fejre den nyfødte og hans eller hendes indtræden i fællesskabet, simpelthen. Ja, så det er virkelig en stor dag, og selvfølgelig skal man også have en flot og personlig dåbsgave med til det lille pus. Måske vil man købe en sølvske med indgravering i dåbsgave, eller en flot skål eller tallerken til den lille, eller hvorfor ikke noget lækkert og specielt babylegetøj – det kan være svært at vælge mellem alle disse gode dåbsgave idéer!

Find en skøn gave til barnedåben på Jollyroom

Her på Jollyroom bestræber vi os på at være en del af børnefamilien. Det indebærer, at vi gør alt hvad vi kan for at opfylde børnefamiliens behov. Noget der selvfølgelig også inkluderer barnedåbsgaver til både drenge og piger. Hvis du mangler dåbsgave idéer, så bør du tage et kig på vores fine udvalg, der indeholder både babylegetøj, spilledåser, sæt med gipsafstøbning, børneservice, skåle og meget, meget mere – alt sammen fra gode mærker som Bambam og Alice & Fox!

Hvis du i samme omgang vil finde fint tøj til den lille, har vi også det, så tag endelig et kig på vores flotte udvalg af børnetøj! Her kan du finde alt fra bodyer og heldragter til lækre børnekjoler og tunikaer, alt sammen fra lækre mærker som HummelFixoni og mange andre! Og ja, så har vi selvfølgelig også dåbskjoler og dåbsbånd!