• Ergobaby-header-1920x700.jpg

Ergobaby

Hos Jollyroom finder du et stort udvalg af praktiske produkter fra Ergobaby. Ergobaby fremstiller bæreseler, vikler og vogne, der sætter fokus på det moderne familieliv. Deres bæreseler beskytter både dig og dit barn og fremmer en korrekt siddestilling for barnets hofte, bækken og ryg.

115 resultater.

Populære bæreseler af høj kvalitet

Ergobaby blev grundlagt i 2003 af Karin Frost, der som nybagt mor ikke mente, at bæreselerne på markedet levede op til hendes forventninger, hverken når det kom til ergonomi og komfort. Den første bæresele var blød og komfortabel for både barnet og den, der bærer, og den har siden da været en klassiker på markedet. Med sin unikke erfaring og forståelse for miljø, ergonomi og nærhed med barnet revolutionerede hun bæreselen til dét, den er i dag.

Siden den første bæresele, Ergobaby Original, har firmaet nøje fuldt markedets udvikling, lyttet til deres kunder og udviklet nye produkter til enhver anledning, som eksempelvis en helt økologisk bæresele, Ergobaby Adapt, der kan bruges lige fra fødslen uden brug af spædbarnsindlæg, og Ergobaby 360, som har fire forskellige bærepositioner.

Køb din Ergobaby bæresele på Jollyroom

Her på Jollyroom kan du finde alle Ergobabys bedste bæreseler samt det vigtigste udstyr, herunder babyindsats og ammepuder. Er du på jagt efter en fremadvendt bæresele eller en alsidig bæresele med plads til at vokse? De fleste af Ergobabys bæreseler til babyer har en mindstevægt på 5 kg., men hvis du vil bruge dem fra barnet er nyfødt, kan du købe et spædbarnsindlæg. Uanset hvilken bæresele du vælger, så kan du være sikker på at finde dem billigt, da vi altid giver prisgaranti på online køb!