Weekendsenge

Find en smart weekendseng eller rejseseng, der også kan bruges som en blød og sikker kravlegård, når familien overnatter ude.
89 resultater.

Rejsesenge til de mindste børn

Mange familier betragter rejsesengen som et must-have, når ferietider og weekendture står for døren, og det er der gode grunde til. Med en rejseseng kan du rede op til middagslur og nattetid på nul komma fem, og sovepladsen bliver ikke bare bekvem, men også sikker, da rejsesengens høje kanter forhindrer, at dit barn ruller ud over sengekanten, præcis som tremmesengen derhjemme. De fleste rejsesenge er forsynede med sider i transparent tekstil, så du og din baby kan holde øje med hinanden i de nye omgivelser, og de luftige materialer, som danner rammerne om barnets soveplads, giver god ventilation. Da rejsesengen, også kaldet en weekendseng, er designet for dig, som er på rejsende fod, er den altid udformet så let som muligt og udstyret med praktiske mekanismer, der gør sengen nem at samle i en fart.

Vi gør dig klar til ferien

Hos Jollyroom kan du vælge mellem mange gode rejse- og weekendsenge til baby og tumling. Her finder du rejsesenge fra blandt andet BabyBjörn, Beemoo og Hauck, og da vi tilbyder prisgaranti på nettet, kan du altid vide dig sikker på, at du gør en god handel og at dit køb bliver så billigt som muligt.

Er rejsesengen kun et af punkterne på din indkøbsliste til ferien, anbefaler vi, at du også tager et kig i resten af vores netbutik. Vi har nemlig masser af produkter, der gør rejsen nemmere for dig med små børn, for eksempel bæreseler, praktiske højstole til hjemme- eller feriebrug, babyautostole og autostole til tumlinger.

God tur!