Babyalarmer

Vi tilbyder et bredt udvalg af sikre babyalarmer fra bl.a. Motorola og Neonate, og har flere testvindende babyalarmer i sortimentet. De fås med mange forskellige funktioner, så du kan finde en model, der passer netop dine behov. Behøver du fx en babyalarm med lang batteritid, lav stråling eller ekstra lang rækkevidde? Så er vi er sikre på, at du finder den rette model hos os.
94 resultater.

Få ro og tryghed med en babyalarm

Babyalarmen er, med grund, et af de første produkter, forældre anskaffer, når baby kommer til verden. Som nybagt forælder indser man nemlig hurtigt, at det kan være rigtigt svært at få hverdagen til at hænge sammen, når man på den ene side vil være til stede hos sin baby, men på den anden side er nødt til at udnytte tiden, den lille sover, til at nå nogle af de ting, som er svære at gøre med et barn på armen. Med en god babyalarm kan du trygt give din baby ro til at sove, da du med det samme vil høre, når han eller hun vågner, uanset hvor i hjemmet du befinder dig.

På udkig efter den bedste babyalarm?

Du er ikke kommet forgæves, hvis du vil have fingrene i den bedste babyalarm på markedet. I vores sortiment finder du flere babyalarmer, som er kåret bedst i test de seneste år, og vi har altid det nyeste inden for sikkerhed. Uanset om du leder efter en babyalarm med kamera og temperaturmåling, en babyalarm til iPhone eller en helt almindelig digital babyalarm, står vi klar til at hjælpe dig med at finde den rette model.

Din babys sikkerhed er vores første prioritet, derfor har vi fyldt vores hylder med nogle af verdens bedste varemærker inden for babyalarmer, blandt andet: Philips Avent, Motorola, Padwico og Neonate. Køber du din babyalarm på Jollyroom, er du sikret prisgaranti, så du kan vide dig sikker på, at du har bestilt din nye babyalarm så billigt som muligt.

Er du ved at forberede hjemmet på din babys ankomst, eller står du bare og mangler andet babyudstyr, anbefaler vi, at du kigger videre i vores sortiment. Udover babyalarmer tilbyder Jollyroom nemlig en masse uundværlige klassikere til de mindste børn, for eksempel sutteflasker, skråstole, børnesikring og meget, meget mere.