•  

   

   

   

  GUIDE - DIT FØRSTE BARN

   

  Venter I barn? Lad os hjælpe med alt, hvad I har brug for til både før og efter, I har budt jeres nye familiemedlem velkommen. Der er meget at tænke på inden fødslen – alt fra fødselsforberedelse og følelsesmæssigt virvar til produkter, der skal købes til mor og baby. For at kunne nyde den første tid som nybagte forældre, har vi lavet en tjekliste med ting, der er gode at tænkte på, inden I får jeres første barn, og hvad der kan være godt at pakke i tasken, der skal med til fødegangen.    

   

   

Køre & Rejse

Amning & spisetid

BABYLEGETØJ

HJEMMET

Børnetøj

Hygiejne

HVAD HAR DU BRUG FOR, NÅR DU FÅR DIT FØRSTE BARN?


 • KØRE & REJSE

  Efter at have været i den velkendte babyboble i noget tid, kan det være dejligt at komme en tur ud i naturen. Mange forældre ser frem til den første barnevognstur med deres lille ny. Der er mange hjælpemidler og produkter, der kan hjælpe med at gøre jeres udflugter og eventyr så vellykkede og hyggelige som muligt. En praktisk barnevogn og en sikker autostol er allerede praktiske at have, lige fra I tager hjem fra hospitalet. Gør jeres liv som småbørnsforældre endnu mere enkelt med en funktionel pusletaske, bæresele, vikle og en dejlig, behagelig kørepose til klap- eller barnevognen.


  Vogne

  På webshoppen har vi mange testvindende klap- og barnevogne i funktionelle og stilrene designs, der helt sikkert bliver en fast følgesvend på alle jeres dejlige gåture. Vi har alt fra duovogne og søskendevogne til klapvogne og løbevogne fra mange populære varemærker. Tjek desuden alle vores behagelige køreposer, der holder dit barn varmt i kulden samt vogntilbehør som regnslag og solbeskyttelse. Du finder desuden flotte og praktiske pusletaske og puslepuder til bleskiftene, når I er på farten. Hvis du er i tvivl om noget, så kig i vores barnevognsguide!


  Autostole

  Dit barns sikkerhed er det allervigtigste for os, og det at vælge autostol til din baby er derfor noget, vi tager meget seriøst. Vi har et stort udvalg af markedets både bedste og sikreste autostole, så du trygt kan tage den lille med i bilen og undgå alvorlige skader. Husk på, at autostole har en bedst-før dato, og derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du køber en ny autostol til din baby i stedet for en second-hand.


  Bæreseler & Vikler

  Hvis du synes, det er upraktisk at køre rundt med en barnevogn og gerne vil have mere frihed, skal du bestille en bæresele eller vikle. Gå ind på webshoppen og se det store udvalg fra mange populære varemærker. Med en bæresele eller en vikle har du dit barn nær og samtidig hænderne fri til at lave andre ting. Man forstår godt, hvorfor de er så populære hos småbørnsforældre!

   


  AMNING & SPISETID

  I den første tid som nybagte forældre er spørgsmålet ikke, hvilken slags mad, I skal give til det nyeste familiemedlem, men i stedet, om I vil amme eller made med flaske. Uanset om du vil amme din baby eller lade det drikke vælling, er der visse produkter, der er praktiske at have for at gøre måltidet så hyggeligt som muligt for både dig og dit barn.


  Sutteflasker

  En sutteflaske gør det nemmere at made din baby. For de allermindste har vi specialtilpassede flaskesutter og sutteflasker, der passer til din babys mund og sutteevner.


  Ammeprodukter

  Når du ammer, er der nogle praktiske ting, der kan være gode at have. På webshoppen har vi både elektroniske og manuelle brystpumper. Vi anbefaler en elektrisk brystpumpe, hvis du har planer om at bruge den regelmæssigt – ellers fungerer en manuel brystpumpe også super godt. Vi har mange andre ammeprodukter såsom ammepuder, plejeprodukter til bryst og brystvarmere, der kan hjælpe dig, når du har brug for lidt ekstra støtte.


  Ammetøj

  Det er umuligt at planlægge, hvornår din baby bliver sulten. Det kan ske på restauranten, gåturen eller, når I er ude at køre bus. Det er efterhånden en selvfølgelighed, at du skal have lov til at amme overalt, men det kan af og til være problematisk på grund af upraktisk tøj. Derfor har et stort sortiment af ammetøj såsom ammetoppe, ammeponchoer, amme-BH’er og meget andet, der gør amningen til en leg – ligegyldigt, hvor du befinder dig.


  Modermælkserstatningsprodukter

  Hvis du skal give din baby modermælkserstatning, har vi nogle praktiske ting på webshoppen, der kan hjælpe. Her finder du for eksempel Baby Brezzas Modermælkserstatningsmaskine, der hurtigt forbereder og varmer erstatning eller vælling.

   


  BABYLEGETØJ

  Babyer behøver ikke legetøj den første tid, men din baby kommer sikkert til at blive overøset med gaver fra venner og bekendte alligevel. Et aktivitetstæppe og aktivitetslegetøj kan dog både være sjovt og udviklende for din baby.


  Aktivitetstæppe

  Lad dit barn ligge på det bløde og dejlige tæppe med farverige figurer og tøjdyr hængende over hovedet. Der er ikke noget sjovere end at forsøge at nå sine dyrevenner! Det bedste med et aktivitetstæppe er, at det underholder din baby og samtidig agerer babysitter i korte perioder.


  Aktivitetslegetøj

  Aktivitetslegetøj er ikke nødvendigt i den første tid, men børnene elsker det! Det er perfekt til små babyer, da både hørelse, syn og bevægelse udvikles, når de leger med det bevægelige og farverige legetøj.

   


  I HJEMMET

  Der er mange ting, der ændrer sig, når man får børn, og hjemmet er et af dem. Der er meget nyt, der skal handles, før det nye familiemedlem flytter ind. Her har vi samlet en række forslag og tips på ting til hjemmet, der kan gøre den nye hverdag som småbørnsforældre meget nemmere.


  Klar til at sove

  Alle småbørnsforældre ved, at søvnmangel er noget af det hårdeste ved at få børn. Derfor er det vigtigt at skabe de bedste forudsætninger for, at dit barn kan få en god nats søvn ved at skaffe en god børneseng og økologisk sengetøj. På webshoppen har vi tremmesenge, vugger og bedside cribs til de allermindste. Vi har derudover et stort udvalg af hyggelige babynests og moseskurve, som du kan tage i brug allerede fra den allerførste tid på fødegangen. Gør det endnu hyggeligere med et blødt og varmende babytæppe! 


  Puslebord

  Af hygiejniske og praktiske årsager er det næsten et must at købe et puslebord, inden den lille ankommer. På Jollyroom har vi et stort sortiment inden for pusleborde og puslepuder i praktiske materialer og forskellige farver, der vil passe perfekt ind i dit hjem.


  Babyalarm

  Den første tid med jeres lille baby kan være både overvældende og følelsesladet. En babyalarm kan derfor være dejlig praktisk, så du ikke behøver at bekymre dig unødigt. En babyalarm giver dig mulighed for at holde øje med dit barn, når du befinder dig i et andet rum, så du ved, hvornår din baby vågner, er ked af det eller blot bevæger sig. På webshoppen finder du et stort udvalg af babyalarmer med god lyd, lang rækkevidde og mange anvendelige funktioner!


  Skråstol

  En skråstol er et perfekt hjælpemiddel, når du har brug for at have hænderne fri og samtidig være sikker på, at din baby har det godt og sikkert. Takket være et væld af gyngefunktioner og farverigt hængelægetøj, stimulerer en skråstol dit barn til leg. På Jollyroom finder du både klassiske og elektriske skråstole med mange forskellige funktioner.


  Sutter og suttekæder

  Det kan virke indlysende, men når den lille kommer til verden, er det ofte en god idé at have et stort lager af sutter derhjemme. Sutter beroliger dit barn og giver det en følelse af tryghed. Vi har et stort sortiment af sutter i forskellige farver og modeller specialdesignet til nyfødte. Det kommer måske ikke som en overraskelse, men små babyer har en tendens til at smide sutter væk, så derfor anbefaler vi dig at tjekke vores udvalg af suttekæder.

   


  BØRNETØJ

  For små rollinger er det ekstra vigtigt at have tøj på, der passer til vejr og årstid. Uanset vejret skal dit barn også have tøj, der passer. I den første tid er behageligt og praktisk tøj i bløde materialer et must til din baby. Hos Jollyroom finder du et stort udvalg af babytøj!


  Hyggeligt indetøj

  Vi synes, at babytøj skal være både praktisk og behageligt. Bodyer og heldragter er det ultimative tøj til den lille og perfekt at tage med til fødegangen. Med de funktionelle og fine knapper bliver alle ble- og tøjskift hurtige og nemme uden skrig og gråd. På webshoppen har vi andre typer af hyggeligt tøj til din baby såsom bukser, pyjamasser, overdele, strømper og huer – fra mange kendte varemærker. 


  Tøj til kolde gåture samt solrige dage på stranden

  En dejlig gåtur med barnevognen er dagens højdepunkt i mange småbørnsforældres liv. Fyld babygarderoben med overtøj, så I kan tage af sted på gåtur og lege udenfor uanset årstid og vejr. Vi har alt fra flyverdragter og regntøj til UV-tøj og varme huer – alt fra populære varemærker.

   


  HYGIEJNE

  Med til en lille baby hører mange bleer, snavs og madrester. Der er mange praktiske og funktionelle hjælpemidler, der hjælper ved bleskift, bad og generelt i hverdagen.


  Blespande

  Som småbarnsforælder finder man hurtigt ud af, hvor dejligt en beskidt ble kan lugte. Du mærker også samtidig hvor rart, det kan være med en ordentlig blespand, der gør, at du slipper for den lugt i resten af jeres hjem. Når du smider en ble i den lufttætte blespand med specialtilpassede refill-poser, holdes lugten inde og bliver ikke spredt rundt i resten af hjemmet.
  Gå ind og se vores udvalg af blespande og få et mere behageligt hjem!


  Glad i bad

  I starten sker der mange ting, der gør, at din baby har brug for at blive vasket. En badebalje er et populært hjælpemiddel, der gør det nemmere for både dig og din baby at tage et bad. Badebaljen er mindre end et normalt badekar og ergonomisk udformet, så din baby kan ligge behageligt og bevæge sig i et vist omfang. For at forsikre dig om, at badevandet har den rette temperatur for en lille baby, kan du bruge et badetermometer. Vi har det hele på webshoppen!


  Hygiejneartikler

  Det er dejligt at have en række hygiejneartikler klar til jeres baby, når I kommer hjem fra fødegangen. Vi har masser af febertermometre, vaskeklude samt produkter til hår og negle – alt fra pålidelige og populære varemærker.