•  

  Guide til

  Første barn

  Venter I barn? Lad os hjælpe med alt, hvad I har brug for til både før og efter, I har budt jeres nye familiemedlem velkommen. Der er meget at tænke på inden fødslen – alt fra fødselsforberedelse og følelsesmæssigt virvar til produkter, der skal købes til mor og baby. For at kunne nyde den første tid som nybagte forældre, går vi her igennem det, der er godt at tænke på, inden I får jeres første barn, og hvad der kan være godt at pakke i tasken, der skal med til fødegangen.    

   

 • Køre & Rejse

  Efter at have været i den velkendte babyboble i noget tid, kan det være dejligt at komme en tur ud i naturen. Mange forældre ser frem til den første barnevognstur med deres lille ny. Der er mange hjælpemidler og produkter, der kan hjælpe med at gøre jeres udflugter og eventyr så vellykkede og hyggelige som muligt. En praktisk barnevogn og en sikker autostol er allerede praktiske at have, lige fra I tager hjem fra hospitalet. Gør jeres liv som småbørnsforældre endnu mere enkelt med en funktionel pusletaske, bæresele, vikle og en dejlig, behagelig kørepose til klap- eller barnevognen.

 • Vogne

  Vi har mange testvindende klap- og barnevogne i funktionelle og stilrene designs, der helt sikkert bliver en fast følgesvend på alle jeres dejlige gåture. Vi har alt fra duovogne og søskendevogne til klapvogne og løbevogne fra mange populære varemærker. Se desuden også alle vores behagelige køreposer, der holder dit barn varmt i kulden, samt vogntilbehør som fx regnslag og solbeskyttelse. Du finder også flotte og praktiske pusletasker og puslepuder til bleskiftene, når I er på farten. Hvis du er i tvivl om noget, kan du kigge i vores barnevognsguide!

  Shop vogne her →

 • Autostole

  Dit barns sikkerhed er det allervigtigste for os, og det at vælge en autostol til din baby er derfor noget, vi tager meget seriøst. Vi har et stort udvalg af markedets gode og sikre autostole, så du trygt kan tage den lille med i bilen. Husk, at autostole har en bedst-før dato, og derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du køber en ny autostol til din baby i stedet for en brugt. Hvis du er i tvivl om noget, kan du kigge i vores autostolsguide!

  Shop autostole her →

 • Bæreseler & Vikler

  Hvis du synes, det er upraktisk at køre rundt med en barnevogn og gerne vil have mere frihed, skal du bestille en bæresele eller vikle. Med en bæresele eller en vikle har du dit barn tæt på dig og samtidig hænderne fri til at lave andre ting. Man forstår godt, hvorfor de er så populære hos småbørnsforældre. Se vores store udvalg fra mange populære varemærker.

  Shop bæreseler og vikler her →

 • Pusletasker

  Når man skal afsted med en baby, skal alt fra bleer og vådservietter til mad og hagesmække højst sandsynligt pakkes med. En god pusletaske med masser af lommer og smart organisering er derfor til stor hjælp. Der findes rigtig mange forskellige typer pusletasker, nogle bæres på ryggen og andre på skulderen og nogle kan sættes fast på barnevognen.

  Shop pusletasker her →

 • Pusleunderlag

  Der findes pusleunderlag til pusleborde, som er gode og praktiske at have og så er der pusleunderlag, som du kan tage med i fx barnevognen. Sidstnævnte kan være gode at have, hvis du skal skifte ble på et offentligt toilet, hjemme hos nogen, der ikke har puslebord eller måske i barnevognen, når du er udendørs i længere tid.

  Shop pusleunderlag her →

 • Vogntilbehør

  Godt tilbehør kan hjælpe dig med at udnytte din klap- eller barnevogn til dens fulde potentiale. Vi har masser af universalt vogntilbehør til alle typer af vogne. Vælg mellem myggenet, regnslag, adaptere, ståbrætter, hynder, parasoller og meget mere!

  Shop vogntilbehør her →

 • Amning & Spisetid

  I den første tid som nybagte forældre er spørgsmålet ikke, hvilken slags mad, I skal give til det nyeste familiemedlem, men i stedet, om I vil amme eller made med flaske. Uanset om du vil amme din baby eller lade det drikke modermælkserstatning, er der visse produkter, der er praktiske at have for at gøre måltidet så hyggeligt som muligt for både dig og dit barn.

 • Ammeprodukter

  Når du ammer, er der nogle praktiske ting, der kan være gode at have og vi har både elektroniske og manuelle brystpumper. Vi anbefaler en elektrisk brystpumpe, hvis du har planer om at bruge den regelmæssigt – ellers fungerer en manuel brystpumpe også supergodt. Vi har mange andre ammeprodukter såsom ammepuder og plejeprodukter til brysterne, der kan hjælpe dig, når du har brug for lidt ekstra støtte.

  Shop ammeprodukter her →

 • Ammetøj

  Det er umuligt at planlægge, hvornår din baby bliver sulten. Det kan ske på restauranten, gåturen eller, når I er ude at køre bus. Det er efterhånden en selvfølgelighed, at du skal have lov til at amme overalt, men det kan af og til være problematisk på grund af upraktisk tøj. Derfor har vi et stort sortiment af ammetøj såsom ammetoppe, ammeponchoer, amme-BH’er og meget andet, der gør amningen lettere – ligegyldigt, hvor du befinder dig.

  Shop ammetøj her →

 • Sutteflasker

  En sutteflaske gør det nemmere at made din baby. For de allermindste har vi specialtilpassede flaskesutter og sutteflasker, der passer til din babys mund og sutteevner.

  Shop sutteflasker her →

 • Køkkenmaskiner

  Om du ska mata din bebis med mjölkersättning finns det några produkter som gör matningen mycket smidigare. Här hittar du bland annat Baby Brezzas helautomatiska mjölkersättnings- och vällingmaskin som snabbt förbereder och värmer ersättningen eller vällingen.Hvis du skal give din baby modermælkserstatning, har vi nogle praktiske produkter, der kan hjælpe dig. Her finder du fx maskiner fra Baby Brezza, der hurtigt forbereder og opvarmer erstatning eller vælling.

  Shop køkkenmaskiner her →

 • Ammepuder

  En ammepude er et fantastisk hjælpemiddel, der giver støtte til både din baby og dig under amningen. Puden hjælper med at aflaste dine arme, skuldre og ryg, mens den skaber en behagelig liggeplads til din baby. Her kan du vælge mellem en masse forskellige ammepuder og finde den rigtige type til dig.

  Shop ammepuder her →

 • Brystpleje

  Ammeperioden kan være ret hård ved brysterne, og derfor har vi et bredt sortiment af brystplejeprodukter. Der er blandt andet forskellige slags beskyttere til brystvorterne, der mindsker risikoen for ømhed, når du ammer. Der findes også cremer, der lindrer ømme brystvorter. 

  Shop brystplejeprodukter her →

 • Babylegetøj

  Babyer behøver ikke legetøj den første tid, men din baby vil sikkert blive overøset med gaver fra venner og bekendte alligevel. Et aktivitetstæppe og aktivitetslegetøj kan dog både være sjovt og udviklende for din baby.

 • Aktivitetstæpper

  Lad dit barn ligge på det bløde og dejlige tæppe med farverige figurer og tøjdyr hængende over hovedet. Der er ikke noget sjovere end at forsøge at nå sine dyrevenner! Det bedste med et aktivitetstæppe er, at det underholder din baby og samtidig agerer babysitter i korte perioder.

  Shop aktivitetstæpper her →

 • Aktivitetslegetøj

  Aktivitetslegetøj er ikke nødvendigt i den første tid, men børnene elsker det! Det er perfekt til små babyer, da både hørelse, syn og bevægelse udvikles, når de leger med det bevægelige og farverige legetøj.

  Shop aktivitetslegetøj her →

 • FBG-Öppetköp.png

  Føl dig tryg med 365 dages returret

  Vi ved, at det kan være svært at vælge rigtige, når det kommer til at købe ting til barnet, før barnet er her. Der er nogle bekymringer, du kan have, og du kan være usikker på størrelser, farver og modeller, før du får dit barn. Derfor tilbyder vi et helt års returret, så du kan være godt forberedt til babyens ankomst og samtidig føle dig tryg ved dit køb, hvis du af en eller anden grund skal bytte eller returnere dine produkter.

 • Hjemmet 

  Der er mange ting, der ændrer sig, når man får børn, og hjemmet er et af dem. Der er meget nyt, der skal handles, før det nye familiemedlem flytter ind. Her har vi samlet en række forslag og tips på ting til hjemmet, der kan gøre den nye hverdag som småbørnsforældre meget nemmere.

 • Sov godt!

  Alle småbørnsforældre ved, at søvnmangel er noget af det hårdeste ved at få børn. Derfor er det vigtigt at skabe de bedste forudsætninger for, at dit barn kan få en god nats søvn ved at skaffe en god børneseng og lækkert sengetilbehør.

  Til de allermindste tremmesenge, vugger og bedside cribs at vælge imellem. Vi anbefaler at starte med en bedside crib eller vugge, så den kan være tæt ved voksensengen, men en tremmeseng med dropside er også en god mulighed, hvis du ønsker en større børneseng allerede fra starten. Til eget børneværelse er en tremmeseng perfekt som første seng og kan bruges op til omkring 3-årsalderen.

  I starten kan en baby godt lide at ligge omringet og trygt, ligesom i maven, så vi anbefaler derfor at bruge en hyggelig babynest og/eller en sengeslange, som er perfekt til babyen lige fra første dag. Det er også en god idé at anskaffe en sengerand til tremmesengen, der beskytter mod de hårde kanter. Babyens arme og ben risikerer heller ikke at havne mellem tremmerne. I den kolde vintertid er det godt at lade barnet få en varm og hyggelig sovepose om natten, og om sommeren passer babytæpper godt i sengen for at gøre det ekstra hyggeligt.

  Shop børnesenge & tilbehør her →

   

 • Sutter & Suttesnore

  Det kan virke indlysende, men når den lille kommer til verden, er det ofte en god idé at have et stort lager af sutter derhjemme. Sutter beroliger dit barn og giver det en følelse af tryghed. Vi har et stort sortiment af sutter i forskellige farver og modeller, der er specialdesignet til nyfødte. Det kommer måske ikke som en overraskelse, men små babyer har en tendens til at smide sutter væk, så derfor anbefaler vi dig også at tage et kig på vores udvalg af suttesnore.

  Shop sutter og suttesnore her →

 • Babyalarmer

  Den første tid med jeres lille baby kan være både overvældende og følelsesladet. En babyalarm kan derfor være dejlig praktisk, så du ikke behøver at bekymre dig unødigt. En babyalarm giver dig mulighed for at holde øje med dit barn, når du befinder dig i et andet rum, så du ved, hvornår din baby vågner, er ked af det eller blot bevæger sig. Hos os finder du et stort udvalg af babyalarmer med god lyd, lang rækkevidde og mange anvendelige funktioner!

  Shop babyalarmer her →

 • Skråstole

  En skråstol er et perfekt hjælpemiddel, når du har brug for at have hænderne fri og samtidig være sikker på, at din baby har det godt og sikkert. Takket være et væld af gyngefunktioner og farverigt hængelægetøj, stimulerer en skråstol dit barn til leg. Her hos os finder du både klassiske og elektriske skråstole med mange forskellige funktioner.

  Shop skråstole her →

 • Pusleborde

  Af hygiejniske og praktiske årsager er det næsten et must med et puslebord, inden den lille ankommer. Vi har et stort sortiment indenfor pusleborde og puslepuder i praktiske materialer og forskellige farver, så du kan finde noget, der vil passe perfekt ind i dit hjem.

  Shop pusleborde her →

 • Børnetøj

  For små rollinger er det ekstra vigtigt at have tøj på, der passer til vejr og årstid. Uanset vejret skal dit barn også have tøj, der passer. I den første tid er behageligt og praktisk tøj i bløde materialer et must til din baby. Her hos Jollyroom finder du et stort udvalg af babytøj!

 • Tøj til kolde gåture samt solrige dage på stranden

  En dejlig gåtur med barnevognen er dagens højdepunkt i mange småbørnsforældres liv. Fyld babygarderoben med overtøj, så I kan tage af sted på gåtur og lege udenfor uanset årstid og vejr. Vi har alt fra flyverdragter, huer og regntøj til UV-tøj og solbriller – alt fra populære varemærker.

  Shop overtøj her →

 • Hyggeligt indetøj

  Vi synes, at babytøj skal være både praktisk og behageligt. Bodyer og heldragter er det ultimative tøj til den lille og perfekt at tage med til fødegangen. Med de funktionelle og fine knapper bliver alle ble- og tøjskift hurtigere og nemmere. Vi har også andre typer af hyggeligt tøj til din baby såsom bukser, pyjamasser, overdele, strømper og undertøj.

  Shop børnetøj her →

 • Hygiejne

  Det er uundgåeligt med bleer, snavs og madrester, når man har en lille baby. Men så er det heldigt, at der er mange praktiske og funktionelle hjælpemidler, der hjælper ved bleskift, bad og generelt med hygiejnen i hverdagen.

 • Blespande

  Som småbarnsforælder finder man hurtigt ud af, hvor dejligt en beskidt ble kan lugte. Du mærker også samtidig hvor rart, det kan være med en ordentlig blespand, der gør, at du slipper for den lugt i resten af jeres hjem. Når du smider en ble i den lufttætte blespand med specialtilpassede refill-poser, holdes lugten inde og bliver ikke spredt rundt i resten af hjemmet.

  Shop blespande her →

 • Glad i bad

  I starten sker der mange ting, der gør, at din baby har brug for at blive vasket. En badebalje er et populært hjælpemiddel, der gør det nemmere for både dig og din baby at tage et bad. Badebaljen er mindre end et normalt badekar og ergonomisk udformet, så din baby kan ligge behageligt og bevæge sig i et vist omfang. Vi anbefaler også et badetermometer så du kan forsikre dig om, at badevandet har den rette temperatur for en lille baby.

  Shop badebaljer her →

 • Pleje & Hygiejne

  Det er dejligt at have en række hygiejneartikler klar til jeres baby, når I kommer hjem fra fødegangen. Vi har masser af febertermometre, vaskeklude samt produkter til hår og negle – alt fra pålidelige og populære varemærker. 

  Shop hygiejneartikler her →