Babynests

Babynests er en smart kombination af lift og legetæppe, hvor babyen ligger og hviler trygt. De praktiske babyreder holder styr på de mindste børn med en blød kant og et behageligt underlag, så du altid kan tage barnet med uanset om det hviler, hygger eller sover.
126 resultater.

Babynest og babyreder– perfekte til babyer som sover eller leger

Når man lige har fået en baby, er der intet så naturligt som at sove med guldklumpen i sengen om natten. Det er lige så hyggeligt og smart, som det lyder, men hvis I også lægger barnet i en babynest bliver det faktisk endnu bedre! Så ligger barnet trygt og frit, og du behøver ikke være bange for at rulle over det eller vække det, når du vender dig. Derudover får hverken barnet eller forældrene det for varmt, hvilket er rigtigt vigtigt for en sund og god søvn.

Babyreder og nests til babyer kan bruges på alle tider af døgnet og er både et sikkert legetæppe med kant, en tryg havn til middagsluren og en let måde at transportere babyen på rundt i huset – og så kan de bruges både når babyen begynder at sidde og kravle. Et absolut must til den nybagte familie, hvis I spørger os!

Nyd de mange fordele ved en blød babynest til den nybagte familie, som skal have hverdagen til at glide smukt og godt.

I bunkevis af babynest og legereder på Jollyroom online

I vores enestående udvalg af alverdens ting til børn og baby kan I finde de forskellige modeller af babynests, både klassiske grå nests og farverige og mønstrede nests. Nogle er multifunktionelle og andre er simpelthen superelegante hyggepladser. Vores store udvalg inkluderer selvfølgelig altid det bedste til den billigste online pris. Vi tilbyder nemlig prisgaranti, og du finder både Sleepyhead babynests samt BabyDan, Petite Cherie, Done by Deer og mange andre lige her.

Har du tid, kan du også smutte en tur forbi de andre kategorier for babyudstyr og børneværelset, hvor du finder tremmesenge, sengetøj og legebøjler, bare så du er sikker på at få det hele med, og er du i tvivl om noget, så ring eller mail vores kundeservice, der sidder klar ved telefoner og på hjemmesiden til at hjælpe dig hurtigst muligt.