• Liewood-header-1920x700.jpg

LIEWOOD

Det danske varemærke LIEWOOD er et internationalt livstilsbrand til børn, der gør børnefamiliers hverdagsliv lettere. Med fokus på innovation og funktionalitet fremstiller LIEWOOD udstyr til babyer og børn i et tidløst design og af høj kvalitet. Brandet er både GRS- og GOTS-certificeret, hvilket betyder, at de bruger genanvendte og økologiske materialer. Find alt fra termotøj og pusletaske til drikkedunk og madkasse i vores sortiment.

160 resultater.

Stilrene og bæredygtige produkter til børn fra LIEWOOD

LIEWOOD er verden over blevet anerkendt for sin funktionalitet og bæredygtighed. Leder du efter innovative og tidløse børne- og babyprodukter, er du kommet til det rette sted. Opdag en verden af økologiske, æstetisk tiltalende og miljøbevidste produkter, der både passer på de små og vores planet.

Alt til de mindste børn

Det kan nogle gange føles som en hvirvelvind at navigere rundt i forældreskabet, men LIEWOOD er til for at gøre dit familieliv lettere. Med et smukt udvalg af babyudstyr til de allermindste, som kombinerer tidløst design med praktiske egenskaber, tilfører LIEWOOD lethed og elegance til din families liv og sørger for, at du og din lille skat kan nyde hvert enkelt øjeblik sammen.

Gør måltiderne til den rene leg

LIEWOOD byder på et fantastisk udvalg af produkter, der kombinerer innovation med funktionalitet og bæredygtighed. Det skandinaviske design smelter let ind i alle hjem og tilfører et touch af elegance til spisepladsen. Se alt fra hagesmækker, spiseunderlag, spisesæt og meget mere. Produkterne har et gennemtænkt design, der sørger for at gøre madtilberedning, servering og rengøring lettere, hvilket forvandler hvert enkelt måltid til den rene leg.

Bæredygtigt tøj med stilrent design

Bæredygtigt tøj handler om at gøre bevidste valg, ikke kun med hensyn til din garderobe men også med hensyn til planeten. LIEWOOD byder på alt fra termotøj, regntøj og flyverdragt til pusletaske, badekåbe og fleece, der er fremstillet i miljøvenlige materialer, og som er skabt til at kunne holde i lang tid. Shop ansvarsfuldt, iklæd børnene bæredygtigt tøj og skab en grønnere fremtid med tøj fra LIEWOOD.

Bekymringsfrit forældreskab

LIEWOODs produkter er fremstillet af genanvendte og økologiske materialer, der er GOTS-certificerede samt frie fra skadelige kemikalier. Dette sikrer en sundere og mere sikker verden for dit barn. Produkterne er skabt til at modstå dagligdagens belastninger og til at have en lange levetid – alt fra slidstærke drikkedunke og spisesæt i silikone til hyggelige tæpper og funktionelle babynests i blød bomuld. LIEWOODs høje engagement for lige præcis bæredygtighed gør, at du som forælder kan shoppe med god samvittighed.

Alsidigt sortiment

LIEWWOD fremstiller produkter, der tilgodeser alle aspekter af dit barns liv. Se sortimentet af babynests, natlamper, sandaler, drikkedunke og meget mere. Moderne æstetik blandet med tidløs nordisk minimalisme. Uanset om du er ude efter sjove tryk eller mere jordnære og neutrale toner, så har LIEWOOD noget til enhver smag. Shop for en bæredygtig fremtid og se mere fra LIEWOOD i dag.