En sikker skråstol, der gynger i takt med babyens bevægelser, kan hjælpe forældre med at aktivere deres små både i kortere tid, og nogle gange også til at få barnet til at slappe af. Vi har skråstole til babyer fra mange kendte mærker som Babybjörn, Beemoo og Graco, så der er til enhver smag.
200 resultater.

En god skråstol til barnet

Som småbørnsforældre ved du sikkert, at man sjældent har hænderne frie. Der er hele tiden nye ting, der skal ordnes og kræver din opmærksomhed– og så er der jo også babyen! Så er det skønt med en skråstol man kan ty til, hvor barnet sidder komfortabelt og sikkert, mens du tager dig af andre presserende gøremål.

Skråstole kommer både i topmoderne modeller med vibrationsfunktion, musik og meget mere, og så er der også de klassiske modeller, hvor barnet selv skal gynge – og begge dele fungerer helt fantastisk!

Find den bedste skråstol til babyen fra Jollyroom

Vores udvalg af skråstole er både stort og bredt. Her kan du finde alt fra klassiske modeller som BabyBjörns skråstole, såvel som moderne skråstole med vibration, lyde og meget andet. Hvilken der passer til jeres behov er op til dig, men én ting har de alle sammen tilfælles: De giver en tryg og dejlig plads, hvor din baby kan observere, lege og gynge!

Hvis du er på jagt efter nogle af de mange andre fornødenheder som småbørnsfamilien har brug for, så kan du også finde det her. Vi har moderne og trygge babyalarmer, komfortable og stabile højstole og pusleborde, bæreseler og strækvikler og meget, meget mere! Og når det kommer til varemærker, så behøver du heller ikke at bekymre dig om noget der. Vi har nemlig alle de gode mærker, som du kender og stoler på, såsom Chicco skråstole, samt dem fra Petite Chérie, Bumbo og Skip Hop, bare for at nævne nogle få!

Happy Shopping!