Chicco

Hos Jollyroom finder du et stort udvalg af Chicco-børneprodukter. 

Den italienske virksomhed, Chicco, skaber produkter inden for mange områder, når det gælder barn og baby. I sortimentet findes produkter til madning, puslemiljø og legen, samt barnevogne og bæreseler.

Chicco letter hverdagen for småbørnsforældre

Italienske Chicco har mere end 50 års erfaring i baby-branchen, og er i dag vokset til at være en af de største producenter af babyprodukter på markedet. Siden den spæde start har Chicco fokuseret på at lave fantastiske produkter af god kvalitet, hvilket må sige at have betalt sig, eftersom de i dag kan bryste sig af at levere børneprodukter i topklasse i mere end 120 lande verden over.

Chicco blev grundlagt af Pietro Catelli, som med en oprigtige interesse i børn og deres sundhed, har udviklet Chicco til at være et varemærke, der tilbyder gode produkter til børnefamilien, lige fra graviditeten og op til børnene starter i skole.

En fun-fact i relation til Chicco er, at det faktisk udtales «kee-ko» - og er navngivet efter Catellis førstefødte søn, Enrico.

Køb Chicco til børn og baby fra Jollyroom

Her på Jollyroom finder du et godt og bredt udvalg af børneprodukter fra Chicco. Her har vi klapvogne, termometre, gravid- og ammepuder, ekstraudstyr til barnevognen, praktiske pusleborde og bideringe til tænder, der klør, for bare at nævne nogle af tingene.

Jollyroom tilbyder i øvrigt altid prisgaranti på online køb, så du kan være sikker på at gøre et godt køb samt få den bedste pris på nettet!