Ammepuder

Slap af & nyd tiden, imens du ammer eller giver din baby flaske, med hjælp af en støttende ammepude der giver ro til den helt særlige kontakt imellem mor & barn. Se det store udvalg af ammepuder i forskellige farver & størrelser.
122 resultater.

Ammepuder til mor og barn

En stiv skulder og en øm arm eller en gylden ammetid, hvor mor og barn skaber kontakt og hygger for vildt; Vi kan vi vel alle være enige om, at det sidste er sjovest, så en rigtig god og støttende ammepude med fast og fleksibelt fyld er noget af det babyudstyr, som er et absolut must-have! Og hvis man ligger dårligt om natten under graviditeten, er en lækker graviditetspude, som også kan støtte ammearmen, helt perfekt!

Ammepuder med og uden betræk på Jollyroom

Det er klart, at man skal have en god ammepude, som støtter ergonomisk, når man ammer sin nyfødte, og barnet bliver jo kun tungere med tiden, så ammepuden bliver brugt godt før barslen er ovre. Uanset om man er til Doomoos flotte ammepuder med aftagligt betræk, Fossflakes og BBhugmes lækre design, eller andre kvalitetsmærker som Sebra og Ergobaby, så er det let at finde dem her på jollyroom.dk – både ammepuder og ekstra betræk.

Husk også at få ammeindlæg, puslepude og en elegant amme-bh med, hvis du mangler. Som Nordens største børne- og babybutik online har vi alt fra sengerande til bæreseler, barnevogne og klapvogne til babydyner og meget mere.

Velkommen indenfor og god fornøjelse!