Brystpumper & Tilbehør

Hjælp amningen på vej med en brystpumpe. I vores sortiment finder du brystpumper samt tilbehør fra kvalitetsvaremærker som MAM, Phillips Avent & Medela. Du kan vælge mellem mange skånsomme modeller, der gør det let at malke ud.
127 resultater.

Brystpumper er fantastiske hjælpemidler til alle som gerne vil amme.

En brystpumpe er et fantastisk hjælpemiddel når du ammer, og kan være en ligeså vigtig anskaffelse som en ammepude, bæresele eller en babyalarm. En brystpumpe bruges til at stimulere mælkedannelsen i dit bryst eller hvis der er brug for at malke ud. Somme tider kan det være svært at komme i gang med at amme, det kan gøre ondt at lægge barnet til pga sår og revner i brystvorten eller du kan være uheldig at få brystbetændelse, så er en brystpumpe en fantastisk hjælp. Du kan bruge den til at malke ud så dit barn på trods af disse problemer stadig kan få glæde af den gode modermælk, og du kan holde gang i mælkeproduktionen uden at amme hvis brystet skal have tid til at hele. Måske skal barnet passes i nogle timer, så er det jo helt perfekt at kunne malke ud og gemme mælken, (vidste du i øvrigt at modermælk sagtens kan fryses?), så barnet kan få modermælk selvom mor ikke er i nærheden.

Elektrisk eller manuel pumpe? Hvad skal du vælge? Ja, det afhænger nok af hvor stort dit behov er for udmalkning. Hvis du hovedsagligt ammer og kun sjældent har brug for at malke ud, så vil en manuel pumpe sagtens kunne hjælpe dig. Den elektriske pumpe er god hvis du for eksempel har en meget stor mælkeproduktion eller hvis barnet ikke kan eller vil ammes.

Det kan godt være lidt svært at bruge en brystpumpe og det kræver lidt tålmodighed og øvelse, men tvivl ikke, bare klø på, det skal nok lykkes.

 

Få hjælp med amningen med Jollyrooms store udvalg af brystpumper og tilbehør.

Her på Jollyroom har vi et stort udvalg af brystpumper og forskelligt amme tilbehør.  Vi har sågar samlet de vigtigste ting i såkaldte ammepakker, hvor du får alt lige fra en ammepude og en elekrtisk brystpumpe til ammeindlæg og brystvortecreme. Vi forhandler både elektriske og manuelle brystpumper af alle de velkendte mærker som Medela, Philips, Beemoo, Moweo og Tommee Tippee. Samtidig forhandler vi også produkter som fryseposer til modermælk fra Dr Brown, forskellige dele til brystpumper som brysttragte i varierende størrelser, amme bh’er og Latch Assist fra Lasinoh der hjælper kvinder med indadvendte eller flade brystvorter. Vi har alt det du skal bruge for at få en god ammeoplevelse.

På Jollyroom.dk finder du Nordens største udvalg af produkter til børnefamilien. Hos os handler du hurtigt, let og altid til de laveste priser. Med 365 dages returret på ubrudt emballage.