Undg√• bekymring med et godt termometer til b√łrn, som hj√¶lper, n√•r den lille har feber. Det er sv√¶rt at finde ud af om den lille nyf√łdte er syg, men med et godt termometer ved I altid om temperaturen overstiger normalen, s√• s√łrg for at have det i skabet fra starten. Vi har de klassiske termometre til rumpen, men ogs√• babytermometer til √łre, armhule og mund.
29 resultater.

Termometre til syge børn

Feber og sygdom i familien kommer altid når det er mindst ventet, når de små pus bliver dårlige, er der som regel nul tid til at smutte på apoteket, derfor er det vigtigt at være godt forberedt. Sørg for at have et termometer gemt af vejen og klar til brug. Anskaffelsen af et termometer er ligeså vigtigt, som at have en klapvogn eller en babyalarm. Det er fuldstændig lige meget, om det er en af de klassiske eller en af de nyere modeller. De nye smarte digitaltermometre er dog både hurtige, lette og smertefri at bruge, når barnets eller babyens temperatur skal måles. De fleste foretrækker de batteridrevne, trådløse digitaltermometre som øretermometre, eller hvad med at prøve et af de sidste nye super praktiske berøringsfri termometre? Termometeret skal bare holdes 4-6 cm fra barnet for at kunne give en meget præcis temperaturmåling, hvilket jo er meget praktisk, især hvis barnet har høj feber, er utilpas og meget urolig.

Smarte termometre til babyer og børn på Jollyroom

Her hos Jollyroom har vi et stort udvalg af termometre. Se de praktiske, smarte, digitale eller berøringsfri termometre fra mange kendte firmaer som ANL, Beurer, Chicco, Motorola, og Tommee Tippee. Vi har selvfølgelig også de helt klassiske termometre fra ANL i bløde og farverige modeller.

Jollyroom har åbent alle årets 365 dage. Prisgarantien betyder at vi selvfølgelig matcher prisen, hvis du finder varen billigere et andet sted.