• SkipHop-header-1920x700.jpg

Skip Hop

Oplev et stort udvalg af produkter fra Skip Hop her hos Jollyroom! Skip Hop er en trendy og innovativ virksomhed med hovedsæde i New York. Virksomheden producerer bl.a. flotte og praktiske pusletasker og rygsække med god fornemmelse for funktion, detaljer og sikkerhed. For hvert produkt Skip Hop sælger, skænker virksomheden en vis andel til velgørenhed.

101 resultater.

Skip Hop babyudstyr og pusletasker

Med Skip Hop ved man, at man får glade, sjove og praktiske designs til babyer og børn i form af aktivitetstæpper, skumgulve og drikkedunke samt pusletasker til mor. Skip Hop elsker at tage klassiske og kendte produkter, som rygsække og rullekufferter, og give dem et twist, så de bliver både smartere og helt ualmindeligt sjove – noget der går rent ind hos børnene såvel som de voksne.

Skip Hop bedst i test hos Jollyroom

Ja, vi er også rigtig glade for Skip Hop og deres skønne aktivitetstæpper samt deres topsmarte pusletasker, som har vundet bedst i test, er nogle af både vores og jeres absolutte yndlingsprodukter, så dem har vi selvfølgelig flere af! Tjek selv, hvad der findes på hylderne, men husk at vi altid opdaterer, så vi har klassikerne såvel som de nye og spændende modeller fra Skip Hops spændende verden af aktivitetslegetøj, skråstole, pusleunderlag og tasker og rygsække – bare for at nævne nogle få!

Husk, at vi matcher den billigste pris med vores prisgaranti, og vi har ikke blot Skip Hop produkter i lange baner med også masser af populært babylegetøj, skønne ammepuder, et kæmpe udvalg af barnevogne og klapvogne samt meget mere på hylderne. Vi er jo trods alt Norden største netbutik til børnefamilien, så du finder det sikkert her!