Skip Hop

Oplev et stort udvalg af Skip Hop-produkter her på Jollyroom!

Skip Hop er en trendy og innovativ virksomhed med hovedsæde i New York. Virksomheden producerer bl.a. flotte og praktiske pusletasker og rygsække med god fornemmelse for funktion, detaljer og sikkerhed.

For hvert produkt Skip Hop sælger, skænker virksomheden en andel til velgørenhed.

143 resultater.

Skip Hop babyudstyr og pusletasker

Med Skip Hop ved man at man får glade, sjove og praktiske designs til babyer og børn, både aktivitetstæpper, skumgulve, drikkedunke og pusletasker til mor. Skip Hop elsker at tage klassiske og kendte produkter som rygsække og rullekufferter, og give dem et twist, så de bliver både smartere og helt ualmindeligt sjove – noget der går rent ind hos børnene såvel som de voksne.

Skip Hop bedst i test hos Jollyroom

Ja, vi er også rigtigt glade for Skip Hop, og deres skønne aktivitetstæpper samt deres topsmarte pusletasker, som har vundet bedst i test, er nogle af både vores og jeres absolutte yndlinge, så dem har vi selvfølgelig flere af! Tjek selv, hvad der findes på hylderne, men husk at vi altid opdaterer, så vi har klassikerne såvel som de nye og spændende modeller fra Skip Hops spændende verden af aktivitetslegetøj, skråstole, pusleunderlag og tasker og rygsække – bare for at nævne nogle få!

Husk at vi matcher den billigste pris med vores prisgaranti, og vi har ikke bare Skip Hop produkter i lange baner med også masser af populært babylegetøj, skønne ammepuder, et kæmpe udvalg af barnevogne og klapvogne samt meget mere på hylderne. Vi er jo trods alt Norden største netbutik til børnefamilien, så du finder det sikker her!