De praktiske tremmesenge til små børn findes både i modeller, der kan blive til sofa, eller som kan justere bunden og siden i højden. Vælg en vokseseng eller tremmeseng, som passer til jeres behov her.
86 resultater.

En dejlig tremmeseng til dit barn

Efter det, der kan føles som en meget kort tid, er de små klar til at sove i deres egen seng. Måske turen fra forældrenes seng først går gennem en vugge eller lignende, men før eller siden bliver det altid tid til at finde tremmesengen frem. Og som det er med resten af vores sengesortiment til børn, så er der mange at vælge i mellem, når det kommer til tremmesenge. Her kan du få alt fra klassiske tremmesenge, som forældrene måske kender fra deres egen barndom til nogle, der både er moderne og fantasifulde. Fælles for dem alle er, at de giver dit barn en tryg og hyggelig soveplads.

Masser af flotte babysenge at vælge i mellem

Som Nordens ledende online butik inden for barn og baby, er det helt naturligt, at vi her på Jollyroom har et stort og flot udvalg af tremmesenge. Vi har stilfulde, sikre, og praktiske tremmesenge fra anerkendte varemærker som Troll, Sebra og Leander, og vi har dem selvfølgelig også til den bedste pris, da vi har prisgaranti, så du altid gør en god handel her på Jollyroom.

Hvis du står midt i projekt-børneværelse eller bare synes, at der skal ske noget nyt, så tag endelig et kig på vores øvrige sortiment til børnenes værelser. Her kan du finde alle typer af børnesenge og tilbehør, børnemøbler af enhver slags, praktiske opbevaringsløsninger og ja, alt andet I skal bruge til børneværelset, helt enkelt!

Happy shopping!