Her finder I barnets første rigtige seng. Når tremmesengen er blevet for lille, er det rart med en flot juniorseng, som stadig har en kant, så barnet ikke falder ud. Vi har et stort udvalg af børnesenge fra kendte kvalitetsmærker.
133 resultater.

Juniorsenge til et flot børneværelse

En seng er ikke BARE en seng – det behøver den i hvert fald ikke være, hvis man spørger sine børn! Uanset om dit barn ønsker sig en klassisk juniorseng med stilrene linjer, en fantasifuld seng i form af en bil eller en farverig variant med yndlingsfigurerne fra Disney, er du kommet til det rette sted. Her finder du juniorsenge i alle højder, der er flotte at kigge på og skønne at sove i, og flere af sengemodellerne er designede med funktionelle detaljer. Tag for eksempel et kig på vores juniorsenge med skuffer og andre smarte opbevaringsløsninger, som flyder i ét med sengen, så pladsen på børneværelset udnyttes optimalt!

Prisgaranti på juniorsenge

I Jollyrooms store udvalg finder du alt fra smukke Sebra-senge til Hoppekids’ populære juniorsenge med stiger og huler. Du får altid dine produkter så billigt som muligt på nettet, når du handler hos os – vi giver nemlig prisgaranti! Vi tilbyder også et kæmpe udvalg af sengetøj og anden indretning til børneværelset, for eksempel lamper og belysning, plakatkunst til væggene og opbevaringsløsninger.