Bedside Cribs

Med en bedside crib er det let at kombinere babysengen med voksensengen, så babyen ligger trygt ved siden af mor eller far den første tid. Det er desuden en fordel, når barnet vågner om natten og skal mades eller trøstes. Med en smart bedside crib fjernes den ene langside let og babysengen monteres ved voksensengen.
16 resultater.

Bedside crib – en superpraktisk seng til babyen

Vil du gerne sove tæt på den lille nyfødte baby, men alligevel sikre jer begge, så I sover godt og frit, så er en Bedside Crib løsningen for dig. Med de smarte vugger og babysenge, hvor den ene side kan fjernes, så sengen sættes sammen med mors og fars, ligger alle godt og tæt på hinanden hele natten.

Babysengen Bedside Crib indstilles oftest i højden, så de passer perfekt til voksensengens højde, og så er det bare at falde i søvn.

Jollyroom har bedside cribs i topkvalitet

Her hos os finder du naturligvis Bedside Cribs i absolut topkvalitet. Vi har modeller fra kendte og solide mærker som Chicco, Troll og BabyDan, og for at du kan være helt sikker på, at du har fået din Bedside Crib til den allerbedste pris, tilbyder vi prisgaranti, når du handler.

Vil du se, hvad vi ellers har af senge og vugger til børn – vi har jo trods alt Nordens største online sortiment til barn & baby – så smut ind og se de flotte og smarte tremmesenge, juniorsenge, rejsesenge og vugger samt de opfindsomme og smarte tilbehør. Hvis vi skal sige det selv, så har vi faktisk alt, hvad du kan drømme om til børneværelset.