Har man en baby, som sover uroligt derhjemme, så er sengerande geniale til at skabe en blød rede, der både giver en hyggeplads i sengen og beskytter mod sengens kanter. Og så skaber sengeranden en barriere mod omverden, som er fyldt med lyd, lys og alskens spændende hændelser, og som gør det svært at falde i søvn.
138 resultater.

Hvad er en sengerand?

En sengerand er et beskyttende indlæg, man placerer på indersiden af en vugge eller tremmeseng for at sikre, at babyen ikke slår sig på sengens hårde kanter eller forvilder arme og ben ind mellem tremmer eller dekorative udskæringer i sengerammen. Selv nyfødte børn som endnu ikke kan kravle, vil sommetider sparke og vride sig i sengen, og det kan føre til, at de havner nær sengekanten. Hvis det sker, vil sengeranden, som typisk er fyldt med skum eller et lignende luftigt materiale, sørge for at sammenstødet med sengekanten bliver blødt. En sengerand gør desuden din babys sengemiljø ekstra hyggeligt ved at afskærme den lille fra ting i omgivelserne, der kan virke forstyrrende, og mange modeller er pyntede med børnevenlige mønstre.

Massevis af sengerande til din baby

Vi fører et bredt sortiment af vuggerande og sengerande til tremmesenge eller bedside cribs. De fås i mange forskellige størrelser, farver og mønstre, så du kan finde en variant, der passer til din babys sengetøj, babysengens stil eller din boligindretning, og en stor del er lavet af økologiske eller OEKO-TEX-certificerede tekstiler. Blandt varemærkerne finder du populære navne som Sebra, BabyDan, Smallstuff, Alice & Fox og mange flere. Du kan ofte finde en billig sengerand af høj kvalitet hos Jollyroom, da vi tit lancerer nye tilbud og altid tilbyder prisgaranti på nettet.

Hvis du endnu ikke har besluttet dig for, hvilken seng din baby skal have, anbefaler vi, at du tager et kig på vores flotte udvalg af vugger, tremmesenge og bedside cribs til de mindste. Her kan du også finde babyalarmer, produkter til børnesikring af hjemmet og uundværlige møbler til din babys første år.