Lys børnenes soveværelser op med farverige lyskæder. Lyskæderne giver et blødt lys og kan placeres anderledes end traditionelle lamper på børneværelset. Man kan også komplettere sin normale belysning med lyskæder som hyggebelysning til læsehjørnet eller som natlampe over børnesengen, så børnene ikke bliver mørkeræd.
40 resultater.

Fine og kulørte lyskæder til værelset

Lyskæder er en moderne og hyggelig metode til at gøre lidt ekstra ud af børneværelset, og eftersom de fås i alverdens farvekombinationer og temaer, er det ikke svært at finde én, der passer ind på dit børneværelse. Der er både lyskæder, der går på strøm og batterier, så du nemt og enkelt kan hænge den op, selv langt fra en stikkontakt, og stadig skabe en hyggelig stemning med kulørte lamper. Hæng kæden på et spejl, et billede, en gardinstang eller fyld en stor glasvase op med de fine lyskæder med bolde fra Happy Lights, Bloomingville eller Alice & Fox – lige meget hvad du vælger, så bliver lyskæden en flot del af indretningen!

Stort udvalg af kulørte lamper på Jollyroom

Hvis du drømmer og at give børneværelset et friskt pust, hvorfor så ikke investere i en lyskæde (eller to)? Vi har et stort og lækkert udvalg af LED lyskæder, der ikke bliver varme og bruger mindre strøm, i forskellige farver, mønstre, størrelser og nogle kommer endda også med børnevenlige figurer!

Noget af det vi elsker allermest ved de skønne lyskæder er, at de helt enkelt og billigt kan skabe en afslappet og hyggelig stemning på børneværelset, og med de mange forskellige modeller er det let at finde en, som passer ind i din personlige indretningsstil og som matcher både sengetøjet, pyntepuderne og andet interiør!