Ammetøj

Få et aktivt barselsliv med smart og praktisk ammetøj. Se de flotte designs med diskrete åbninger til barmen. Vi har et stort udvalg til både fest og basisgarderoben fra populære varemærker som Boob & Carriwell.
124 resultater.

Ammetøj – et must til ammende mødre

At se en mor amme sit barn på en café, parkbænk eller i bussen er ikke længere noget, der får folk til at løfte øjenbrynene. Nu til dags er det en selvfølge, at du skal kunne amme din baby overalt, men rent praktisk kan det være svært at amme dit barn udenfor hjemmet. Tøjet er for stramt, din baby kan ikke rigtig komme til, og mælken lækker måske bagefter og efterlader pletter på dit tøj. Derfor er ammetøj det perfekte tøj til ammende mødre! En skøn amme bh, en fin ammetop eller praktiske ammeindlæg kan være med til at gøre din hverdag som småbørnsforælder både lettere og friere. Der findes amme tøj til alle tænkelige behov og anledninger, det eneste, du skal tænke på, er at vælge det, du bedst kan lide og klikke det hjem. Husk, barslen bliver næppe kedelig, når det praktiske er i orden!

 

Hos Jollyroom har vi tøj til dig, der ammer eller er gravid

I vores store sortiment af tøj til mor finder du både graviditetstøj og ammetøj! Vi har alt fra behagelige ammebluser, der er perfekte til en hverdag med små børn, til flotte ammekjoler til de mere festlige anledninger! Alt tøj er fra stilsikre og praktiske varemærker som Boob, Carriwell, Medela og Milki!

Hvis du leder efter andre hjælpemidler, der gør amningen eller måltiderne lettere, så har vi også et stirt udvalg af produkter til amning. Her kan du finde en brystpumpe med tilbehør, en ammepude, ammeindlæg og brystpleje, såsom lanolinsalve. Vi har også en masse babyudstyr, såsom en bæresele eller strækvikler, puslebord, sutter og en masse andet til det nye familiemedlem. Når du handler hos Jollyroom kan du altid føle dig tryg, da vi har prisgaranti på alle vores produkter samt 365 dages returret.