Strækvikler

En strækvikle lader dig trygt bære din nyfødte baby tæt ind til kroppen. Den gør hverdagen lettere – både på rejsen og derhjemme. Få frie hænder, uden at gå på kompromis med dit lille barns behov for nærhed. Med en god strækvikle eller slynge mindsker du risikoen for arm-, skulder- og rygsmerter, da det ergonomiske design giver dig aflastning fra hverdagens mange løft.
67 resultater.

Stækvikler og slynger til dig og dit barn

Kært barn har mange navne og uanset om vi taler vikler, strækvikler eller slynger til babyer, så er konceptet med nærhed, tryghed og fleksibilitet en klar vinder for mange forældre! En hverdag, hvor du kan være tæt med din baby, komme let omkring og stoppe viklen i tasken, når det ikke er i brug, skaber en behagelig fleksibilitet for både mor og barn og også sagtens for far! Lad dit nyfødte barn høre din hjertelyd, dufte din duft og føle, at verden er et trygt og sikkert sted, hvor mor og far er til stede og skærmer af mod verden, når det er nødvendigt.

Er du desuden en tro tilhænger af barnevognen, så er det både let og populært at kombinerer den med en stækvikle eller en slynge. Prøv selv!

Find din nye strækvikle her på Jollyroom

Lige meget om du vil have en elastisk slynge til baby, eller måske det frister med en enkel vikle, ja så finder du det hos os. Vi har strækvikler, som er OekoTex-certificerede såvel som økologiske, så du kan være helt sikker på, at det er både holdbare og bugervenlige materialer, der anvendes. Nogle viler er til og med lavet af lækkert bambusviskose og vi fører selvfølgelig kvalitetsmærkerne som Babylonia, Aldoria Baby og Baby K´tan.

Har du husket at vi lover prisgaranti, så du altid får den billigste pris online? Vi mener nemlig at du skal have mest muligt for pengene, og hvis du er i tvivl, så sidder vores kompetente kundeserviceteam klar på både mail og telefon til at hjælpe dig alle hverdage.

Tjek også vores brede udvalg af skråstole, babysenge og bæreseler samt andet smart babyudstyr for alle nybagte forældre derude.