Neonate

15 resultater.

Babyalarmer i topklasse fra norske Neonate

Når det gælder dit barns sikkerhed, er kun det bedste godt nok. Dette er udgangspunktet for Neonates produktudvikling og har resulteret i nogle af markedets bedste babyalarmer, der roses til skyerne af forældre i hele Skandinavien. Neonate kombinerer avancerede teknologiske løsninger med brugervenligt design for at sikre, at du får en højt præsterende babyalarm med nyttige funktioner, der ikke bare lyder smarte på forpakningen, men også er nemme at betjene.

Ingen børnefamilier er ens og vi har alle forskellige behov i vores hverdag, derfor byder Neonates produktserier på babyalarmer med flere funktionskombinationer, som gør det muligt at finde en løsning, der er som skræddersyet til netop din familie. Babyalarmen er et hjælpemiddel, som tidligere kun har været tilgængeligt inden for hjemmets rammer, men dette har Neonate rådet bod på ved at udvikle fremragende trådløse enheder med fantastisk rækkevidde og stabilitet, og lader dig nyde af babyalarmens funktionalitet, uanset hvor du befinder dig. Dette gælder også for deres populære babyalarmer med video, der lader dig holde øje med din baby ved hjælp af både lyd og billede.

Alt til nybagte forældre

Sikkerhed i topklasse skal være tilgængelig for alle, derfor tilbyder vi et bredt udvalg af babyalarmer fra Neonate med prisgaranti, så du kan vide dig sikker på, at du køber din babyalarm til den bedste pris på nettet.

Uanset om du er på udkig efter en babyalarm med video eller en babyalarm, der dækker de helt basale behov, finder du det her, og vores dygtige kundeservicemedarbejdere står altid klar til at vejlede dig, hvis du ikke er sikker på, hvilken model du skal vælge. Hos Jollyroom finder du også et stort udvalg af babyudstyr og andre essentielle produkter til dig, der snart skal blive forælder eller har en lille ny derhjemme. Se for eksempel vores store sortiment af ventetøj og ammetøj til mødre, tøj til baby, pusleborde, tremmesenge og barnevogne.