Ventetøj

Nyd graviditeten uden tøj, der strammer. Med det flotte ventetøj, som er både behageligt og elegant, kommer den vordende mor ikke til at mangle tøj at tage på. Og det viser maven flot frem. Prøv selv.
304 resultater.

Smart ventetøj til hverdag og fest

I løbet af de første måneder, behøver du ikke nødvendigvis at skifte dit almindelige tøj ud med ventetøj, men når babybulen for alvor begynder at vokse, kan det være en stor fordel, at udruste garderoben med graviditetstøj, der passer dine nye former. Tøj der sidder godt, får dig til at trives bedre og det meste ventetøj, du køber, kan stadig bruges efter graviditeten, imens din krop så småt finder tilbage til sin tidligere form, eller når du ammer. I dag er der heldigvis mange valgmuligheder: badedragter, nederdele, træningstøj, t-shirts og bukser med dejlig stretch, og det er slet ikke svært, at finde en ventekjole til fest, når en særlig lejlighed opstår, så du kan fremhæve dine smukke gravide kurver på den allerbedste måde.

Husk at forkæle din krop. Graviditeten kan udsætte din krop for stor belastning, men i klædeskabet findes der nogle gode tricks, der kan gøre tiden mere behagelig. Du kan for eksempel investere i bekvemme graviditetstrusser og -BH’er, som gør det nemmere at bære rundt på den lille i maven, eller mindske ubehag med et støttende graviditetsbælte og støttestrømper. Ventetøj har godt nok ry for at være kedeligt, men du vil blive forbløffet over, hvor mange fine designs, der faktisk findes.

Ventetøj – af god kvalitet

Jollyroom er en af Nordens største netbutikker for børnefamilien, og vi har naturligvis sørget for, at du som mor skal have masser at vælge imellem. Vi tilbyder mange forskellige varemærker, for eksempel klassiske Mamalicious og Boob, men også mindre kendte mærker inden for ventetøj, såsom Cache Coeur. Sortimentet består af alt fra ventekjoler til leggings, undertøj og vinterjakker til gravide, og vi har ofte ventetøj til gode priser, så du kan gøre et godt køb. Når du handler ventetøj på Jollyroom, får du altid fri retur, hvis tøjet viser sig at passe dårligt, og med vores prisgaranti kan du være sikker på, at du har købt det til nettets bedste pris.