Graviditetspuder

Aflast ryg, mave og bækken med en god graviditetspude, som støtter kroppen præcis som den skal. Med en graviditetspude i sengen eller sofaen, løftes og støttes den gravide mave, så kroppen får ro og hvile på de belastede områder. Se vores udvalg af flotte graviditetspuder her.
72 resultater.

Graviditetspuder som letter hverdagen

Først på den ene side og så lige lidt på den anden: ”Av min hofte” - krampe i benet – ”Åh min lænd”, maven er i vejen… ”suk”! Det er vidunderligt at være gravid og vente en lille guldklump, men i løbet af 9 måneder bliver det altså lidt anstrengt at dele sin krop med en hel baby (måske endda to?) – og i vores moderne verden burde man jo nok kunne løse problemet, sku´ man tro!

Sjovt nok, så kan man løse problemet, og endda ganske enkelt! Med en god, stor og ergonomisk graviditetspude, ikke desto mindre! Graviditetspuder minder ofte om ammepuder i XL-format, og flere kan faktisk bruges til det også, men de er bare store og lækre, og kan støtte din hårdt belastede krop både i knæled, lænd, bag ryggen, under maven, under nakken og langs hele kroppen, når du har brug for det! Lige pludselig er det meget lettere at hvile sig, højgravid som man er, og aflaste, hvor du har brug for det.

Vælg din nye graviditetspude her

 Jollyroom er Nordens største nethandel med et kæmpe udvalg til gravide og børnefamilier, så det er da klart, at vi også har graviditetspuder, både fra kendte mærker som BBhugme, Chicco og Doomoo men også fra Milki, Umami og BabyMoov, alle modeller med særlige og smarte tilpasninger, så der også er en, der passer lige præcis dig!

Husk at vi matcher prisen med vores prisgaranti, så du får den billigste pris online, og at vi har det førnævnte store udvalg, så du kan finde det hele på en gang. Se vores barnevogne, ammepuder, Amme-bh´er og ammeindlæg for ikke at nævne babylegetøj, aktivitetstæpper, bæreseler og vikler eller skønne børnesenge – ja, vi ku´ blive ved!