Støttebælter

Støt den gravide mave med et aflastende støttebælte, som giver både lænd og mavemuskler en hjælpende hånd. Her finder du støttebælter til gravide i forskellige modeller; nogle som er lette at skjule under tøjet og andre, som sagtens kan bæres udenpå.
15 resultater.

Skal du have ekstra støtte til ryg og lænd under eller efter graviditeten? Så er der masser af hjælp at hente.

Somme tider er der brug for støtte til ryg og lænd under og efter graviditeten, måske har du været så uheldig at få bækkenløsning? Der findes adskillige aflastingsprodukter der kan bruges både under og efter graviditeten, du kunne jo foreksempel vælge et graviditetsbælte, et såkaldt Trokanterbælte. Støttebæltet støtter dit bækken og leddene ved både bækkensmerter og bækkenløsning, det skaber et bedre ”hold” og mindsker risikoen for smertefulde vrid. Bælterne er lette at bruge og justeres ofte med velcro. Mavebæltet støtter både lænden, holder maven på plads, og kan bruges indtil musklerne og huden har fået en chance for at trække sig sammen og blive normale igen. Der findes et utal af forskellige støttebælter, undersøg hvad det er, som du specifikt har brug for. De fleste støttebælter spændes fast med velcro, og kan meget let justeres så de sidder mest behageligt og støtter dig bedst, de er lette at tage på og kan meget nemt skjules under tøjet.

 

Her finder du nemt det mavebælte, som lige netop du har brug for.

Her på Jollyroom har vi masser af støttebælter at vælge imellem, Carriwell, Medela og Belly Bandit fremstiller brede støttebælter, der giver en god støtte til både mave og lænd ved gener fra foreksempel bækkenløsning. UpSprings tilbyder de smalle bælter, der hjælper nybagte mødre med at mindske eller bevare hoftemålet efter en graviditet.

På Jollyroom.dk finder du Nordens største udvalg af produkter til børnefamilien. Hos os handler du hurtigt, let og altid til de laveste priser. Med 365 dages returret på ubrudt emballage.