Ammetøj

Her finder du ammetøj, der gør det lettere at have et aktivt barselsliv når du ammer. Vores sortiment bugner med flotte designs med diskrete åbninger til barmen. Vi har ammetøj til enhver lejlighed, inspireret af den seneste mode, og et stort udvalg til basisgarderoben i form af bl.a. amme-bh’er og ammebluser.
204 resultater.

Ammetøj til fest og hverdag

Hele graviditeten og barslen, hvor mor og barn udgør lidt deres eget verdens centrum, er det rart at tøjet er behageligt og praktisk, men også smart og elegant. Godt ventetøj og sidenhen ammetøj, giver plads til maven, føles godt mod huden, gør det let og enkelt at amme, og så er der heldigvis ingen fare for, at man glemmer hvor smuk og lækker man er, for moderne ammetøj er til rigtige kvinder!

Med godt ammetøj i små og store størrelser, der faktisk støtter og klæder den feminine figur, er det ekstra dejligt at have den nyfødte med ud i verden. Ingen stramme bukser, gode amme bh´er, som støtter, og både trøjer og undertøj, som gør det larmende let at amme hurtigt og diskret, når man sidder på café, i mødregruppe eller til fest, er hvad vi har brug for som nybagte mødre – og det er selvfølgelig hvad I skal have!

Husk, barslen bliver næppe kedelig, når det praktiske er i orden!

 

Ammetøj fra small til plus size på Jollyroom

Der findes både ventetøj og ammetøj til alle, unge som gamle, plus size som small, høj som lav. Det som er vigtigt, er at man har det godt i sit tøj! Et af de absolut populæreste mærker indenfor graviditetstøj og ammetøj er Mamalicious, men også Carriwell, Esprit Maternity, Boob, Milki og Medela leverer rigtigt godt tøj: både amme bh´er, trøjer og kjoler.

Vi har specialiseret os i alt til graviditeten og børnefamilien, og derfor kan du faktisk få det meste her! Tjek vores brede udvalg af pusletasker, lækkert ventetøj, rigtigt dejlige ammepuder og graviditetspuder samt skønne plejeprodukter, som er garanteret godt for både mor og barn.

God fornøjelse og velkommen indenfor!