Sikkerhedsgitre

Mangler du et sikkerhedsgitter, et brændeovnsgitter eller et trappegitter til børnesikring af hjemmets farlige steder? Vi har et stort udvalg af babygitre med forlængere til større områder og gitre både med og uden skruemontering.
102 resultater.

Skab tryghed i hjemmet med et sikkerhedsgitter

At barnet skulle brænde sig på en brændeovn eller falde ned af trappen, er et mareridt for alle forældre – det må ganske enkelt ikke ske. På den anden side er det ikke altid let at følge med, når de små først er begyndt at bevæge sig. Derfor er børnegitre en rigtig god ting at have i hjemmet! Uanset om det er et gitter til brændeovnen, et gitter til døren eller et gitter til den stejle trappe, så skærmer de alle for potentielle farer på en smart og effektiv måde.

Sikre dit hjem med et børnegitter fra Jollyrooms store udvalg

Her på Jollyroom tager vi dit barns sikkerhed alvorligt. Derfor har vi sørget for at have et stort sortiment af gode og trygge børnegitre, ja faktisk strækker vores sortiment sig fra små gitre til dørkarmen til store, XL sikkerhedsgitre, der både kan beskytte de små fra brændeovne og dele rummet i to. I vores udvalg finder du selvfølgelig også gode varemærker som man kan stole på, såsom BabyDan, Troll og Lascal, for bare at nævne nogle få!

Hos Jollyroom finder du også masser af andet sikkerhedsudstyr til hjemmet, herunder babyalarmer, dør- og vindueslåse, hjørnebeskyttere, hovedbeskyttere og så videre, og så videre. Vi har tilmed også et stort udvalg af pusleborde og skråstole, så du kan handle alt til din lille ny på ét sted!