Hauck

Funktionalitet og sikkerhed er nøgleord, når man skal beskrive det kvalitetsfulde varemærke, Hauck. 

Hauck fremstiller moderne klap- og joggingvogne, bekvemme rejsesenge og trygge bæreseler for børnefamilier, der kan lide at være på farten. Du får meget for pengene, når du handler Hauck-produkter, da producenten altid forsøger at tilbyde topkvalitet til fordelagtige priser.

I sortimentet finder du også udstyr til at børnesikre dit hjem, såsom praktiske spændegitre, der afholder barnet fra at kravle afsted på alt for farlige udflugter.

  •  

    Hauck_Logo.png

157 resultater.

Praktiske hjælpemidler til forældrenes hverdag fra Hauck

Barnevogne og klapvogne, rejsesenge, bæreseler, sikkerhedsgitre, pusletasker eller autostole til bilen – Der er mange hjælpemidler til småbørnsforældre derude- heldigvis! Tænk, hvor besværligt det var at tage babyer og børn med før i tiden.

Varemærket Hauck er en af producenterne, der letter hverdagen med små børn for nutidens forældre, og deres solide og stilsikre barnevogne, klapvogne, rejsesenge til baby eller autostole m.m., og som med deres lækre produkter, får logistikken til at gå op så let som muligt.

Hauck på Jollyroom

Her på Jollyroom finder du et bredt udvalg af Hauck-produkter til familien. Vi har alt fra kombinerede duovogne og babystole til lette rejsesenge med madras og pusletasker, der holder orden på bleer og flasker, ja you name it! Er du på jagt efter Hauck, er du helt enkelt kommet til det rette sted, og for at du kan være helt sikker på, at du har gjort det bedste køb, så tilbyder vi prisgaranti til alle vores kunder.