Hvis du har brug for et fleksibelt og flytbart sikkerhedsgitter, er du kommet til det helt rigtige sted. Sikkerhedsgitteret sættes i spænd mellem to vægge eller i en døråbning, og holder børnene på sikker afstand af trapper, ude af stuen med pejs eller væk fra køkkenets varme gryder. Find et sikkerhedsgitter, der passer dit behov lige her.
34 resultater.

Slut med stress, gør hjemmet mere børnesikkert med hjælp fra Jollyrooms store udvalg af sikkerhedsgitre og rumdelere.

I ethvert hjem findes der mange farer for de små, men det findes der råd for her på Jollyroom. Man behøver ikke gemme alting væk når barnet kommer ud af kravlegården og begynder at bevæge sig rundt i hjemmet, det er så spændende for de små at opleve verden, enten i gåstolen eller på deres egne usikre ben, så undgå stress, gør hjemmet sikkert for dem. Alle disse farer kan let afværges ved brug af forskellige afskærmninger, et sikkerhedsgitter eller en rumdeler som alle let kan monteres. Et børnegitter kan f.eks. fås med en praktisk låge, der kan åbnes og lukkes så den kan sættes fast i en dør, hermed kan barnet let holdes ude af særligt farlige rum. Brug den f.eks. i døren til køkkenet, hvor der jo både er varme og skarpe genstande. Et trappegitter er især praktisk så barnet ikke kan færdes alene og uden opsyn på trappen. Der findes desuden forskellige sikkerhedsskærme, der kan bruges omkring jeres brændeovn, og som sørger for at barnet forbliver i sikkerhed på den rigtige side af brændeovnsgitteret.

 

Bedre sikkerhed i hjemmet med Jollyroom.

Her på Jollyroom har vi et stort udvalg af sikkerhedsgitre og rumdelere fra kendte producenter som Beemoo, BabyDan og Lascal. Sørg for at dit hjem er sikkert for de små, og find det helt rigtige gitter her hos os på Jollyroom.

Jollyroom har åbent alle årets 365 dage. Vores prisgaranti betyder at vi selvfølgelig matcher prisen, hvis du finder varen billigere et andet sted.