BERG

BERG forvandler din baghave til et legeparadis med trampoliner, gokarts og andre fantastiske produkter til børn! Sjov, leg, sikkerhed = BERG.

44 resultater.

BERG trampoliner til børnene

Var I også dem, der skulle hen til trampoliner og hoppepuder som det første i sommerlandet? Trampoliner er himmelsjovt at hoppe på for børnene såvel som for os voksne - bare vi kan følge med, og så er det heldigvis lettere at få sin egen havetrampolin hjem, hvad enten den er firkantet eller nedgravet, end det har været! 

Men da trampoliner ikke bare er et legeredskab, så er det også vigtigt at man tænker sig om en ekstra gang og ikke køber den første, den billigste. Sikkerheden skal være i orden, både i form af net og kvalitet, og BERG er et af de varemærker, som snart gennem 30 år har leveret kvalitet til børnenes leg, sport og aktivitet – garanteret ved at have flere bedst i test-trampoliner i udvalget!

De bedste trampoliner til salg på Jollyroom.dk

Bergs trampoliner, med tilbehør, firkantede, runde og nedgravede har altid stærke fjedre, en god og tyk kantbeskyttelse samt et design, der kan tåle mosten. Med andre ord får man fuld valuta for pengene, og derfor hører de også hjemme i vores faste sortiment, og med en garanteret prisgaranti, der matcher den billigste pris du finder, så er der ingen gode undskyldninger for ikke at plante en trampolin i haven, som børnene kan blive ellevilde med.

Er det den store indretning af haven, så har vi også både rutsjebaner, gyngestativer, legehuse og klatretårne, men også løbehjul og gåvogne for ikke at tale om superfede scootere og cykler, findes også her i butikken.