Potter

Find en potte til barnet, som gør det spændende at lære at gå på potten selv. Vi har potter, som er udformet ergonomisk og har sjove motiver, der inspirerer barnet til at kunne selv!
77 resultater.

Pottetræning til børnene

Vi skal alle igennem det, og det kan jo faktisk være en kilde til både hygge og stolthed at lære at gå på potten og senere kravle hele vejen op på toilettet, specielt hvis pottetræningen bliver indledt af flot pyntede potter med superbehagelige sæder, som passe til den lille barnerumpe, og smarte skamler til at kravle op på toilettet med.

Når man først har set, hvad der er af potter til børnene, toiletsæder, børneskamler og pottetrænere, bliver det også et hel fornøjelse for forældre at tage udfordringen op, når baby er klar til at smide bleen. Og hvorfor ikke – det er såmænd hyggeligt på toilettet – også selvom man ikke skal pusles!

Potter til børn på Jollyroom

Der er en hel række af smart babyudstyr, som hører badeværelset til, herunder blespande, potter, transportable potter med låg, toiletsæder og så videre, men potten er nu der, hvor barnet først stifter bekendtskab med sin selvstændighed, og vi på Jollyroom ser det som en del af vores selvfølgelige opgave at sikre jer, børnefamilien, de bedste kår for en god hverdag og masser af skønne oplevelser, så vi har samlet potter fra de bedste mærker og af de nyeste modeller, så I har noget at vælge imellem. Vælg mellem ergonomiske pottestole fra Babybjörn, søde og smarte potter fra My Carry Potty eller smarte, enkle potter fra OKbaby og UBBI – vi har dem alle og mere til!

Husk at få det hele med! Vi har også et stort udvalg af fine ammepuder, søde og praktiske hagesmækker, supersmarte bæreseler, så I let kan holde kontakt forældre og barn imellem, når I er ude og glem ikke toiletsæder, som er det næste skridt i barnets pottetræning.

På Jollyroom tilbyder vi selvfølgelig prisgaranti så du kan få den billigste pris online, og så har vi 365 dages åbent køb, så du aldrig er i tvivl om, at du kan returnere produktet, hvis du fortryder. Og skulle du være i tvivl om noget, så sidder vores dygtige kundeservice klar på Facebook, mail og telefon for at hjælpe dig alle hverdage!